Ρωσία: Άνδρας της κρατικής ασφαλείας αυτοκτόνησε μέσα στο Κρεμλίνο

Ρωσία: Άνδρας της κρατικής ασφαλείας αυτοκτόνησε μέσα στο Κρεμλίνο Facebook Twitter
EPA
0

Άνδρας της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας (FSO) αυτοκτόνησε εν ώρα υπηρεσίας μέσα στο Κρεμλίνο, μεταδίδει το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS επικαλούμενο πηγές της αστυνομίας.

«Ο υπάλληλος έθεσε τέλος στην ζωή του εν ώρα υπηρεσίας. Διεξάγονται έρευνες» δήλωσε η εν λόγω πηγή, διαψεύδοντας τα όσα μεταδόθηκαν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας υπηρετούσε στο τμήμα που ήταν επιφορτισμένο με την ασφάλεια του Ρώσου προέδρου.

Η ίδια πηγή διευκρίνισε ότι ενδεχομένως οι λόγοι που τον ώθησαν στην αυτοκτονία να ήταν προσωπικού χαρακτήρα. «Όχι, δεν σχετίζονται με της συνθήκες εργασίας. Το πιθανότερο είναι ότι αποφάσισε να θέσει τέλος στην ζωή του λόγω προσωπικών προβλημάτων», δήλωσε η ίδια πηγή, διαψεύδοντας δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο υπηρετούσε σε τμήμα που ήταν αρμόδιο για την προσωπική προστασία του Ρώσου πρόεδρου.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Κίνδυνος ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή: Το Ιράν έτοιμο για «ολοκληρωτικό πόλεμο» - Σε υπόγειο καταφύγιο ο Χαμενεΐ

Ο στρατός του Ιράν φαίνεται πως είναι έτοιμος για το χειρότερο σενάριο - Άγνωστο πώς μπορεί να απαντήσει η Τεχεράνη σε ενδεχόμενη αμερικανική επίθεση - Στην Ουάσινγκτον και όχι στο Μαρ-α-Λάγκο ο Τραμπ
THE LIFO TEAM