Εστιατόριο στο Οχάιο που δούλεψε την Κυριακή για τελευταία φορά λόγω πανδημίας, δέχτηκε ένα αναπάντεχο φιλοδώρημα από τακτικό πελάτη λίγες ώρες πριν κλείσει επ' αόριστον. 

 

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Μπρέντον Ριγκ, περιέγραψε στο CNN ότι ενώ βρισκόταν στο εστιατόριό του, ένας πελάτης τον πλησίασε και του ζήτησε να τον πληρώσει. Δίνοντας του την απόδειξη, ο Ριγκ παρατήρησε ότι κάτω από την χρέωση των 7,02 δολαρίων για τη μπύρα του, ο πελάτης είχε σημειώσει στο κενό για τα φιλοδωρήματα, πως επιθυμεί να αφήσει 3.000 δολάρια.

 

 

 

«Η πανδημία είναι τόσο εκτός ελέγχου στο Οχάιο που αποφάσισα να το κλείσω από μόνος μου μέχρι τον Ιανουάριο», εξηγεί ο Ριγκ. «Είχαμε πολύ κόσμο την Κυριακή και πολλοί από τους τακτικούς μας πελάτες ήρθαν επειδή ήταν η τελευταία μας ημέρα. Αυτός ο τύπος μπήκε, παρήγγειλε ένα ποτήρι Stella, ήπιε δυο γουλιές και είπε "μπορώ να έχω τον λογαριασμό μου;"»

 

Ο άνδρας, που θέλησε να παραμείνει ανώνυμος, ζήτησε από τον ιδιοκτήτη να μοιραστεί το δώρο με το προσωπικό. «Μας είπε "καλή τύχη παιδιά, θα τα πούμε όταν ανοίξετε ξανά"» θυμάται ο Ρινγκ. Βγαίνοντας, φώναξε σε μια σερβιτόρα ότι είχε αφήσει πουρμπουάρ 3.000 δολαρίων και εκείνη γέλασε νομίζοντας πως αστειευόταν. 

 

 

 

Λίγο αργότερα, όταν ανακάλυψε ότι ο άνδρας της έλεγε αλήθεια έβαλε συγκινημένη τα κλάματα. Συνολικά τέσσερις σερβιτόροι και σερβιτόρες δούλευαν εκείνη την ημέρα στο εστιατόριο και ο καθένας τους γύρισε σπίτι του με 750 δολάρια καθώς ο Ρινγκ δεν ήθελε να κρατήσει τίποτα πέρα από την αγάπη του πελάτη.


Με πληροφορίες από CNN

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr