Εκλογές ΗΠΑ: Ένας στους 10 ψηφοφόρους δήλωσε ότι ψήφισε για πρώτη φορά φέτος

Εκλογές ΗΠΑ: Ένας στους 10 ψηφοφόρους δήλωσε ότι ψήφισε για πρώτη φορά φέτος Facebook Twitter
Εκλογές ΗΠΑ: Ένας στους 10 ψηφοφόρους δήλωσε ότι ψήφισε για πρώτη φορά φέτος (EPA)
0

Ένας στους δέκα Αμερικανούς ψηφοφόρους δήλωσε ότι ψήφισε για πρώτη φορά φέτος, στις προεδρικές εκλογές.

Το ποσοστό αυτό δε, των νέων ψηφοφόρων να είναι περίπου το ίδιο με το 2016, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της Edison Research Voter Poll.

Επτά στους δέκα ψηφοφόρους δήλωσαν ότι φορούν μάσκα προσώπου σε δημόσιους χώρους επειδή αυτό αποτελεί «ευθύνη για την προστασίας της δημόσιας υγείας».

Από την άλλη μεριά, τρεις στους δέκα ψηφοφόρους βλέπουν τη χρήσης της μάσκας ως προσωπική επιλογή, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ίδιας δημοσκόπησης.

Με πληροφορίες του Reuters/ΑΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ ΗΠΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ FBI

Διεθνή / «Κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια»: Οι Δημοκρατικοί ζητούν να υποβληθεί ο διευθυντής του FBI σε τεστ αλκοόλ

Το αίτημα ακολουθεί δημοσίευμα του Atlantic που αναφέρει, επικαλούμενο αξιωματούχους, ότι η κατανάλωση αλκοόλ του Πατέλ προκαλεί ανησυχία στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Διεθνή / Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Ανήμερα της Earth Day, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κάλεσε τους ακολούθους του να πιέσουν τη Βουλή των Αντιπροσώπων να καταψηφίσει το νομοσχέδιο H.R. 1897, υποστηρίζοντας ότι θα αποδυναμώσει τον ιστορικό νόμο προστασίας των απειλούμενων ειδών στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM