Απεργία της ΓΣΕΕ

To UNO «άλλαξε» έναν κανόνα εξοργίζοντας τους φανατικούς παίκτες στο Twitter

To UNO «άλλαξε» έναν κανόνα εξοργίζοντας τους φανατικούς παίκτες στο Twitter Facebook Twitter
0

Μία από τις μεγαλύτερες «χαρές» στο επιτραπέζιο UNO ήταν να απαντά κανείς στον αντίπαλο που του έχει ρίξει κάρτα +2 με το ίδιο νόμισμα ή, πιο σωστά, με την ίδια κάρτα, υποχρεώνοντάς τον να λάβει 2+2 κάρτες. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε. 

Για χρόνια, αμέτρητοι παίκτες ακολουθούσαν τον αυτονόητο κανόνα που τελικά αποδείχτηκε λάθος - ή τουλάχιστον δεν ισχύει πια. Η Mattel ενημέρωσε τους παίκτες από την επίσημη σελίδα του UNO στο Twitter πως αυτή η κίνηση δεν επιτρέπεται: «Εκ της διευθύνσεως, Δεν μπορείτε να ρίξετε κάρτα +2 πάνω σε κάρτα +2. Ορίστε, κάψτε μας», έγραψαν με το ανάλογο μπρίο οι διαχειριστές της σελίδας, προκαλώντας «τσουνάμι» χιλιάδων share και σχολίων.

Οι πρώτες αντιδράσεις ήρθαν αστραπιαία- από παίκτες αρκετά φανατικούς για να ακολουθούν την επίσημη σελίδα του επιτραπέζιου παιχνιδιού στο Twitter. Το ενδιαφέρον είναι πως στην συντριπτική τους πλειονότητα τα σχόλια ήταν αρνητικά και οι παίκτες δεν έκρυψαν την δυσαρέσκειά τους, με μερικούς από αυτούς να διαμηνύουν πως θα αγνοήσουν τον κανόνα. 

Άλλοι ανέβασαν ακόμα περισσότερο τους τόνους ζητώντας από τους διαχειριστές να σβήσουν το ποστ ενώ κάποιοι κατηγόρησαν την Mattel ότι «δεν ξέρει πώς παίζεται το ίδιο της το παιχνίδι»

 

Διεθνή
0

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM
Σίδνεϊ: Δυσκολευόταν να συνάψει σχέσεις με γυναίκες, λένε οι γονείς του 40χρονου δράστη

Διεθνή / Σίδνεϊ: Δυσκολευόταν να συνάψει σχέσεις με γυναίκες, λένε οι γονείς του 40χρονου δράστη

Οι γονείς του 40χρονου Τζόελ Κάουτσι, που αφαίρεσε τη ζωή έξι ανθρώπων σε εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ, παραδέχονται πως ο γιος τους «ήταν ένα τέρας», που μισούσε τις γυναίκες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ