Ο άντρας «με τα περισσότερα τατουάζ» έχασε την δουλειά του ως δάσκαλος «επειδή τρομάζει τα παιδιά»

Ο άντρας «με τα περισσότερα τατουάζ» έχασε την δουλειά του ως δάσκαλος «επειδή τρομάζει τα παιδιά» Facebook Twitter
0

Ο άντρας με τα περισσότερα τατουάζ στη Γαλλία υποστηρίζει πως του ζήτησαν να μην διδάσκει πλέον παιδιά μετά τα παράπονα ενός γονιού για την εμφάνισή του. 

Ο Sylvain Helaine έχει τατουάζ σε όλο το σώμα, το πρόσωπο και την γλώσσα του ενώ έχει χρωματίσει επίσης μαύρο με χειρουργική επέμβαση το λευκό των ματιών του. 

Ο 35χρονος Γάλλος διδάσκει σε παιδιά δημοτικού ηλικίας 6 ετών και άνω. 

Όπως λέει, το παιδί του οποίου ο γονιός παραπονέθηκε, δεν διδασκόταν από τον ίδιο και πως οι δικοί του μαθητές ήταν «άνετοι» με την εμφάνισή του επειδή των γνώριζαν. 

«Μόνο όταν κόσμος με βλέπει από μακριά συμπεραίνει τα χειρότερα», είπε στο πρακτορείο Reuters. 

Ο άντρας «με τα περισσότερα τατουάζ» έχασε την δουλειά του ως δάσκαλος «επειδή τρομάζει τα παιδιά» Facebook Twitter

Ο Helaine, που είναι επίσης γνωστός ως «Freaky Hoody», λέει πως δίδασκε σε ένα σχολείο στο Palaiseau, κοντά στο Παρίσι, πέρυσι όταν ένα παιδί 3 ετών είπε στους γονείς του ότι είχε εφιάλτες αφότου τον είδε. 

Οι γονείς του παιδιού παραπονέθηκαν στη συνέχεια στις εκπαιδευτικές αρχές. 

Σχεδόν δυο μήνες μετά, του ανακοίνωσαν πως δεν μπορεί πλέον να διδάσκει την συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα- απόφαση που ο ίδιος χαρακτήρισε «πολύ θλιβερή».

Ο άντρας «με τα περισσότερα τατουάζ» έχασε την δουλειά του ως δάσκαλος «επειδή τρομάζει τα παιδιά» Facebook Twitter

Τα τατουάζ του, είπε ο Helaine, θα μπορούσαν να διδάξουν στους μαθητές να αποδέχονται άτομα που δεν δείχνουν ακριβώς όπως εκείνοι. 

«Τα παιδιά που με βλέπουν μαθαίνουν την ανοχή απέναντι σε άλλους, Όταν γίνουν ενήλικες, πιθανώς να είναι λιγότερο ρατσιστές ή ομοφοβικοί, και να μην κοιτάζουν ανάπηρους ανθρώπους σαν να προέρχονται από τσίρκο», δήλωσε στο BFM TV. 

Ο Helaine εκτιμά πως έχει ξοδέψει περίπου 460 ώρες κάνοντας τατουάζ, σε αυτές και η επέμβαση στα μάτια, για την οποία χρειάστηκε να ταξιδέψει μέχρι την Ελβετία καθώς είναι παράνομο στη Γαλλία. 

Σύμφωνα με το Reuters, ήταν 27 ετών όταν ξεκίνησε να κάνει τατουάζ. Τότε, είπε πως δίδασκε σε ένα ιδιωτικό σχολείο στο Λονδίνο και βίωσε μια «υπαρξιακή κρίση» που τον ενέπνευσε να ξεκινήσει τα τατουάζ. 

Με πληροφορίες από BBC, Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ