Φλόριντα: Έγκυος γυναίκα έπεσε στο νερό, έσωσε τον σύζυγό της έπειτα από επίθεση καρχαρία

Φλόριντα: Έγκυος γυναίκα έπεσε στο νερό, έσωσε τον σύζυγό της έπειτα από επίθεση καρχαρία Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου Pixabay
0

Μία έγκυος γυναίκα έπεσε στη θάλασσα, στη Φλόριντα, για να σώσει τον σύζυγό της από καρχαρία που του επιτέθηκε.

Ο Άντριου Τσαρλς Έντι και η σύζυγός του, Μάργκοτ Ντιουκς- Έντι, έκαναν διακοπές με σκάφος στην περιοχή, με συγγενείς τους. Ο 30χρονος έπεσε από το σκάφος, για να κάνει κατάδυση, αλλά σχεδόν αμέσως τον δάγκωσε καρχαρίας, σύμφωνα με την αστυνομία.

Όταν η σύζυγός του είδε το πτερύγιο του καρχαρία και το αίμα του άνδρα της στο νερό, «χωρίς να διστάσει» βούτηξε στο νερό. Η γυναίκα κατάφερε να τραβήξει τον 30χρονο στο σκάφος, ενώ συγγενείς τους κάλεσαν τις αρχές.

Στη συνέχεια έγινε αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο στο Μαϊάμι, καθώς ο άνδρας υπέστη σοβαρά τραύματα στον ώμο. Ο διασώστης Ράιαν Τζόνσον δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ότι ο 30χρονος ήταν σε «κρίσιμη κατάσταση», όταν έφτασε εκεί.

Στο νερό ήταν και άλλοι άνθρωποι, κάνοντας κατάδυση, όταν έγινε η επίθεση, σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση για το περιστατικό. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι νωρίτερα είχαν δει ένα μεγάλο καρχαρία να κολυμπά στην περιοχή.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ