Αγόρι με τραυλισμό καθήλωσε το ακροατήριο στο συνέδριο των Δημοκρατικών- Πώς τον βοήθησε ο Μπάιντεν

Αγόρι με τραυλισμό καθήλωσε το ακροατήριο στο συνέδριο των Δημοκρατικών- Πώς τον βοήθησε ο Μπάιντεν Facebook Twitter
Ο 13χρονος Μπρέιντεν τους καθήλωσε όλους με την ομιλία του
0

Ένας 13χρονος κατάφερε να τους καθηλώσει όλους, με το μήνυμά του υπέρ του Τζο Μπάιντεν, στο συνέδριο των Δημοκρατικών.

Ο Μπρέιντεν Χάρινγκτον είναι ένα 13χρονο παιδί με τραυλισμό, που πέρυσι συνάντησε τον Μπάιντεν σε ομιλία του και τον άκουσε να του λέει ότι και ο ίδιος είναι άτομο που τραυλίζει. Έξι μήνες αργότερα, ο έφηβος κλήθηκε να μιλήσει στο συνέδριο των Δημοκρατικών και αναφέρθηκε στο πόσο τον βοήθησε εκείνη η συνάντηση.

«Χωρίς τον Τζο Μπάιντεν δεν θα σας μιλούσα σήμερα», είπε χαμογελώντας στην κάμερα ο Μπρέιντεν. «Τον συνάντησα πριν από μερικούς μήνες και μου είπε ότι είμαστε μέλη του ίδιου κλαμπ, τραυλίζουμε. Ήταν πραγματικά εκπληκτικό να ακούω ότι κάποιος όπως εγώ έγινε αντιπρόεδρος των ΗΠΑ», συμπλήρωσε.

 

Στη συνέχεια ο 13χρονος αναφέρθηκε στις συμβουλές που του έδωσε ο Μπάιντεν. «Μου είπε για ένα βιβλίο ποιημάτων του Γέιτς, που διάβαζε δυνατά για να εξασκηθεί. Μου έδειξε πώς σημειώνει στις ομιλίες του, προκειμένου να είναι εύκολο να τις διαβάσει. Οπότε, έκανα το ίδιο σήμερα», συνέχισε, δείχνοντας το χαρτί που κρατούσε.

«Και τώρα σας μιλώ για το μέλλον, το δικό μας μέλλον», είπε ακόμη. «Είμαι ένα κανονικό παιδί και μέσα σε λίγο χρόνο ο Τζο Μπάιντεν με έκανε να νιώσω πιο σίγουρος για κάτι που με ενοχλούσε όλη μου τη ζωή», συμπλήρωσε και κάλεσε τον κόσμο να τον στηρίξει.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM