Ο Μάθιου ΜακΚόναχι «ανακρίνει» τον Άντονι Φάουτσι σε συνέντευξη στο Instagram

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι «ανακρίνει» τον Άντονι Φάουτσι σε συνέντευξη στο Instagram Facebook Twitter
Σε ρόλο «δημοσιογράφου» ο Μάθιου ΜακΚόναχι πήρε συνέντευξη από τον Άντονι Φάουτσι για τον κορωνοϊό
0

Επί 40 ολόκληρα λεπτά ο Μάθιου ΜακΚόναχι «ανέκρινε» τον δρα. Άντονι Φάουτσι, σε μια διαδικασία γρήγορων ερωταπαντήσεων στο Instagram. 

O βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός «σφυροκοπούσε» με ερωτήσεις τον 79χρονο επιδημιολόγο και επικεφαλής της  task force του Λευκού Οίκου για τον κορωνοϊό επί παντός επιστητού για την Covid-19: Από το πόσο ανήσυχοι πρέπει να είναι οι πολίτες για τον κορωνοϊό μέχρι το αν επιβαρύνει τα συμπτώματα του ιού η ιβουπροφαίνη.

ΜακΚόναχι: Αλήθεια ή ψέμα: Ο ήλιος σκοτώνει τον ιό;

Φάουτσι: Ναι, αυτό είναι αλήθεια.

ΜακΚόναχι: Θα μπορούσαμε να νοσήσουμε όλοι, ώστε να πετύχουμε την ανοσία και να πεθάνει η νόσος;

Φάουτσι: Με τίποτα. Αυτό θα προκαλούσε μεγάλα προβλήματα, ιδίως στις ΗΠΑ όπου η παχυσαρκία είναι κοινή και ασθένειες όπως η υπέρταση και ο διαβήτης θεωρούνται παράγοντες κινδύνου. Αν κολλούσαν όλοι τον ιό, θα πέθαιναν πολλοί άνθρωποι. Ο απολογισμός των νεκρών θα ήταν τεράστιος και απολύτως θλιβερός».

ΜακΚόναχι: Επενδύσατε εκατομμύρια δολάρια στο εμβόλιο;

Φάουτσι (γελώντας): Μάθιου, όχι. Δεν έχω εκατομμύρια. Είμαι δημόσιος υπάλληλος. Παίρνω μισθό δημοσίου υπαλλήλου.

View this post on Instagram

@niaid @nihgov

A post shared by Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) on

Ο Φάουτσι επίσης τόνισε πως οι Αμερικανοί πρέπει να επιλέξουν μεταξύ των καλοκαιρινών πάρτι και του ανοίγματος των σχολείων το φθινόπωρο: «Θέλετε ανοιχτά τα μπαρ ή ανοιχτά τα σχολεία» τόνισε.

Ο ΜακΚόναχι εξέφρασε την προσωπική του απογοήτευση για τη στάση πολλών συμπολιτών του απέναντι στην πανδημία.

«Όπως πολύς κόσμος, είμαι περισσότερο από απογοητευμένος -για την ακρίβεια νιώθω οργή- στο πώς πολιτικοποιήθηκε η πανδημία» ανέφερε ο ΜακΚόναχι, σημειώνοντας πως «οι άνθρωποι ψάχνουν για ταυτότητα και σκοπό σε καιρούς άγνωστους. Και τόσος κόσμος απογοητεύτηκε από την ηγεσίας μας. Αλλά επίσης πολύς κόσμος προσκολλήθηκε με θέρμη στα άκρα, αριστερά και δεξιά, κάτι που επιτείνει περαιτέρω την έλλειψη ομόνοιας».

Στο τέλος της συζήτησής τους, ο Φάουτσι κατέληξε με μια προτροπή, να ενωθούν ξανά οι πολίτες όπως έχουν κάνει και στο παρελθόν, μετά το Β'Παγκόσμιο Πόλεμο και την 11η Σεπτεμβρίου: «Αυτό (η πανδημία) είναι αντίστοιχο, Μάθιου. Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ξανά».

«Ακριβώς. Μπορούμε να έχουμε την ελευθερία και τα πάρτι μας μετά. Προσώρας, ας ενωθούμε» κατέληξε ο ΜακΚόναχι.

Με πληροφορίες από ABC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο στη Ρουμανία: «Όλα τα θυμάμαι, δεν έχασα τις αισθήσεις μου» - Δύο από τους τραυματίες επιστρέφουν αύριο

Διεθνή / Τροχαίο στη Ρουμανία: «Όλα τα θυμάμαι, δεν έχασα τις αισθήσεις μου» - Δύο από τους τραυματίες επιστρέφουν αύριο

«Άκουσα τις φωνές τους καθώς περνούσα με το καροτσάκι, τουλάχιστον ξέρω ότι είναι ζωντανοί» περιγράφει - Στο χειρουργείο ένας εκ των τραυματιών
THE LIFO TEAM
«Η διαμάχη για τη Γροιλανδία είναι καμπανάκι αφύπνισης για όλη την Ευρώπη», προειδοποιεί ο Μακρόν

Διεθνή / «Η διαμάχη για τη Γροιλανδία είναι καμπανάκι αφύπνισης για όλη την Ευρώπη», προειδοποιεί ο Μακρόν

Η διαμάχη για τη Γροιλανδία ωθεί τις ευρωπαϊκές χώρες να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δείξουν ότι μπορούν να υπερασπιστούν μόνες τους τα συμφέροντά τους, στον απόηχο των απειλών του Αμερικανού προέδρου
THE LIFO TEAM
Νίκολα Πελτζ: Η σύζυγος του Μπρούκλιν Μπέκαμ παίρνει «χαρτζιλίκι» 1 εκατ. δολάρια τον μήνα από τον πατέρα της

Διεθνή / Νίκολα Πελτζ: Η σύζυγος του Μπρούκλιν Μπέκαμ παίρνει «χαρτζιλίκι» 1 εκατ. δολάρια τον μήνα από τον πατέρα της

Το ποσό αυτό ξεχωρίζει σε σχέση με την οικονομική υποστήριξη που φέρεται να λαμβάνει ο Μπρούκλιν από τους γονείς του, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλουν να τον ενθαρρύνουν να γίνει οικονομικά ανεξάρτητος
THE LIFO TEAM