Σαουδάραβας αγόρασε το διαμέρισμα που έμενε ο Ωνάσης - Για φοιτητικό σπίτι της κόρης του

Σαουδάραβας αγόρασε το διαμέρισμα που έμενε ο Ωνάσης - Για φοιτητικό σπίτι της κόρης του Facebook Twitter
Σαουδάραβας δισεκατομμυριούχος αγόρασε το διαμέρισμα που έμενε ο Ωνάσης - Για 18,6 εκατ. λίρες
0

Σαουδάραβας δισεκατομμυριούχος αγόρασε για την κόρη του που είναι φοιτήτρια στο Λονδίνο το διαμέρισμα στο Mayfair, που κάποτε άνηκε στον Αριστοτέλη Ωνάση.

Το πολυτελές διαμέρισμα, που φιλοξένησε κάποτε την Τζάκι Κένεντι, πωλήθηκε έναντι 18,6 εκατομμυρίων λιρών και εικάζεται ότι έσπασε κάθε ρεκόρ σε ό,τι αφορά στα πιο ακριβά φοιτητικά καταλύματα.

Σύμφωνα με το Evening Standard, η συμφωνία συνήφθη μόλις μέσα σε 24 ώρες την περασμένη εβδομάδα από τον κτηματομεσίτη Peter Wetherell. Παρόλο που η ταυτότητα του αγοραστή δεν έχει αποκαλυφθεί, θεωρείται ότι είναι ένας από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες της Μέσης Ανατολής.

Ο Jeremy Gee, διευθύνων σύμβουλος του γραφείου Beauchamp Estates, ο οποίος συμμετείχε επίσης στην πώληση του ακινήτου, δήλωσε στο Evening Standard πως «Η πώληση των 18,6 εκατομμυρίων λιρών της πρώην κατοικίας του Ωνάση στην πλατεία Grosvenor στο Mayfair δείχνει ότι οι παγκόσμιοι αγοραστές υψηλής αξίας βλέπουν τα πολυτελή ακίνητα στο Λονδίνο ως μια καλή μακροπρόθεσμη επένδυση».

Σαουδάραβας αγόρασε το διαμέρισμα που έμενε ο Ωνάσης - Για φοιτητικό σπίτι της κόρης του Facebook Twitter
Το διαμέρισμα που άνηκε στον Αριστοτέλη Ωνάση στο Λονδίνο

Το διαμέρισμα των 5.000 τ.μ. βρίσκεται στον πρώτο όροφο, έχει θέα στην πλατεία Grosvenor, διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, μπαλκόνι και βεράντα με νότιο προσανατολισμό, βιβλιοθήκη, τρεις μεγάλες αίθουσες υποδοχής και μία μεγάλη οικογενειακή κουζίνα.

 

Σαουδάραβας αγόρασε το διαμέρισμα που έμενε ο Ωνάσης - Για φοιτητικό σπίτι της κόρης του Facebook Twitter
Το διαμέρισμα στο Λονδίνο πωλήθηκε σε δισεκατομμυριούχο Σαουδάραβα

Το ακίνητο ήταν κάποτε ένα κομμάτι της περιουσίας του Αριστοτέλη Ωνάση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τζάκι χρησιμοποίησε το διαμέρισμα για να επισκεφτεί την κόρη της Κάρολιν Κένεντι, που φοιτούσε εκεί στο Λονδίνο.

 

Σαουδάραβας αγόρασε το διαμέρισμα που έμενε ο Ωνάσης - Για φοιτητικό σπίτι της κόρης του Facebook Twitter
Το διαμέρισμα στο Λονδίνο, που κάποτε άνηκε στον Ωνάση, πωλήθηκε για 18,6 εκατ. λίρες

Η οικογένεια Ωνάση αγόρασε το διαμέρισμα από τον Σερ Τζον Άντερσον, υπουργό Εσωτερικών του Γουίνστον Τσόρτσιλ και πρόεδρο της Βασιλικής Όπερας.

Με πληροφορίες του Τatler/Evening Standard

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εγγονή του Τζον Κένεντι που έχει καρκίνο ξεσπά κατά του εξάδελφού της RFK Jr: «Είναι ντροπή για την οικογένεια»

Διεθνή / Η εγγονή του Τζον Κένεντι που έχει καρκίνο ξεσπά κατά του εξάδελφού της RFK Jr: «Είναι ντροπή για την οικογένεια»

Η κατάρρευση του συστήματος Υγείας στις ΗΠΑ μέσα από την εμπειρία της εξαδέλφης του ίδιου του υπουργού - Η Τατιάνα Σλόσμπεργκ έχει λιγότερο από ένα χρόνο ζωής
LIFO NEWSROOM
Το κρυμμένο στολίδι της Ευρώπης: Αυτή είναι η πιο αυθεντική χριστουγεννιάτικη αγορά

Διεθνή / Το κρυμμένο στολίδι της Ευρώπης: Αυτή είναι η πιο αυθεντική χριστουγεννιάτικη αγορά

Επτά χώρες, ένας νικητής. Μια οικογένεια που κουράστηκε από τις πολυσύχναστες χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης είχε μία αναπάντεχη εμπειρία στο κρυμμένο «στολίδι» της ηπείρου.
LIFO NEWSROOM
ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΑΜΠ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΕΕ

Διεθνή / Ουκρανία: Ποιες χώρες ετοιμάζουν αντιπρόταση στο σχέδιο 28 σημείων του Τραμπ - Οι «κόκκινες γραμμές»

Τι λένε τρεις πηγές στο Reuters - Πίεση Τραμπ στον Ζελένσκι να υπογράψει - «Παρόμοιες εγγυήσεις ασφαλείας με αυτές στο Άρθρο 5 του ΝΑΤΟ» έχει το αμερικανικό σχέδιο
LIFO NEWSROOM