Τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος για να «ικανοποιήσει» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Στην περίπτωση του Κέβιν Γουάιζ η απάντηση είναι: βουτιά σε ενυδρείο καταστήματος.

 

Ο 26χρονος μπήκε σε μπελάδες, όταν αποφάσισε να κολυμπήσει στο ενυδρείο καταστήματος στη Λουιζιάνα, το οποίο πουλά είδη ψαρέματος και κυνηγιού μεταξύ άλλων. Και αυτό γιατί δεν ήθελε να αθετήσει την υπόσχεση που είχε δώσει στο TikTok.

 

Ο Γουάιζ είχε δεσμευθεί ότι αν κέρδιζε 2.000 followers στην πλατφόρμα, θα βουτούσε στο ενυδρείο. «Πήρα πολλούς περισσότερους και δεν ήθελα να φανώ ψεύτης», είπε ο 26χρονος και έκανε πράξη την υπόσχεση, βουτώντας στο ενυδρείο, που είχε ψάρια. Πιθανότατα δεν είχε υπολογίσει όμως την αντίδραση του καταστήματος, που δεν εντυπωσιάστηκε από το κατόρθωμά του.

 

Έτσι, απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βάρος του, ενώ το κατάστημα ζητά να επιβαρυνθεί ο Γουάιζ με το κόστος για το άδειασμα του ενυδρείου, αλλά και τον καθαρισμό που έπρεπε να γίνει, μετά τη βουτιά του 26χρονου.

 

Παρόλα αυτά, ο Γουάιζ δήλωσε στο KSLA-TV ότι σκοπεύει να συνεχίσει να φτιάχνει βίντεο για τους followers του, αν και προειδοποίησε τον κόσμο να μην κάνει τέτοιες «αυθόρμητες» κινήσεις όπως εκείνος.