Ένας ηλεκτρολόγος αγόρασε λαχείο επειδή «άκουγε φωνές» - Κέρδισε 1 εκατ. λίρες

Ένας ηλεκτρολόγος αγόρασε λαχείο επειδή «άκουγε φωνές» - Κέρδισε 1 εκατ. λίρες Facebook Twitter
0

Ένας ηλεκτρολόγος στη Βρετανία ελπίζει να πραγματοποιήσει το όνειρο της παιδικής του ηλικίας έχοντας κερδίσει 1 εκατομμύριο λίρες, έπειτα από παρότρυνση μιας «φωνής» που του είπε να αγοράσει λαχείο.

Ο Simon Waddup, 31 ετών, από το Κόβεντρι, δεν μπόρεσε να εργαστεί για ένα χρόνο λόγω ενός προβλήματος υγείας, ωστόσο κέρδισε 1 εκατομμύριο λίρες στη λαχειοφόρο αγορά. Όπως είπε, μια σπάνια διαταραχή στο αίμα και μια ελαττωματική βαλβίδα στην καρδιά τον κράτησαν εκτός δουλειάς. 

Ο Simon υποστήριξε ότι: «άκουσα μια φωνή να μου λέει να αγοράσω ένα λαχείο». Τότε το αποφάσισα και έπαιξα διαδικτυακά. Είμαι ακόμα ζαλισμένος από την νίκη, εξηγεί.

Το όνειρο που ήθελε από παιδί να πραγματοποιήσει

Ο Simon ελπίζει να πραγματοποιήσει το όνειρό του, να αγοράσει και να ανακατασκευάσει ακίνητα, ενώ πρόσθεσε ότι η κόρη του θα μπορεί πλέον να πάει διακοπές στο εξωτερικό για πρώτη φορά. «Όσο μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου, ήθελα να αγοράσω παλιά ακίνητα».

Λόγω του κορωνοιού , δεν μπορώ να γιορτάσω με την οικογένειά μου και δεν μπορώ να δω φίλους και να μιλήσω από κοντά για αυτό που μου συνέβη, προσθέτει. Θα βγάλω όμως διαβατήριο για την κόρη μου και, όταν μπορούμε, θα ταξιδέψουμε στο εξωτερικό, όπως μου έχει ζητήσει.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM