Η ένοχη σιωπή των ΜΜΕ στην Τουρκία

Η ένοχη σιωπή των ΜΜΕ στην Τουρκία Facebook Twitter
2

Την οργή της κοινής γνώμης έχει προκαλέσει η λογοκρισία που δέχεται η Τουρκική κρατική τηλεόραση, για τις μαζικές διαδηλώσεις που έχουν συνταράξει Κωνσταντινούπολη και Άγκυρα.

Εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από τις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού NTV, φωνάζοντας συνθήματα κατά του Ερντογάν και της χειραγώγησης στη οποία υποβάλλει τα ΜΜΕ, της χώρας.

Είναι ενδεικτικό, ότι κατά τις τελευταίες τέσσερις μέρες η κρατική τηλεόραση κάλυψε τις ταραχές προβάλλοντας ένα ρεπορτάζ με επεισόδια, αποφεύγοντας όμως, να δείξει πλάνα από τις βίαιες μεθόδους καταστολής, που χρησιμοποίησε η αστυνομία. Το συγκεκριμένο βίντεο δεν είχε ούτε ήχο, κάτι που οι ιθύνοντες του καναλιού απέδωσαν σε τεχνικό πρόβλημα.

Οι πολίτες στηλίτευσαν την ένοχη σιωπή των ΜΜΕ, που επιλέγει να συμπλεύσει με την ισλαμική ατζέντα που προωθεί ο Ταγίπ Ερντογάν, από το 2002, καταγγέλοντας ότι από τότε που το κυβερνών κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης εδραίωσε την εξουσία, επιβάλει ασφυκτικό έλεγχο των οργάνων του Τύπου.

Πηγή: Euronews

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Το Ιράν διακόπτει τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ λόγω των επιθέσεων στον Λίβανο

Η Τεχεράνη απειλεί με καθολικό αποκλεισμό των Στενών του Ορμούζ και την ενεργοποίηση άλλων μετώπων - «Προς το συμφέρον του Νετανιάχου να σαμποτάρει οποιαδήποτε συμφωνία», σχολιάζει ο διεθνής Τύπος για τις επιθέσεις στον Λίβανο
THE LIFO TEAM
ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Ιράν: «Η εκεχειρία στον Λίβανο είναι βασική προϋπόθεση για οποιαδήποτε συμφωνία»

Ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ δήλωσε ότι το Ιράν δεν διεξάγει επί του παρόντος συνομιλίες με τις ΗΠΑ σχετικά με τις λεπτομέρειες του πυρηνικού του προγράμματος, που απασχολεί περισσότερο τον Τραμπ
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Προς τους κρατικους σταθμους της Τουρκιας.Για οποιαδηποτε διευκρινηση για αντικειμενικο ρεπορταζ παρακαλω πατηστε στο παρακατω link.http://www.megatv.com/default.asp