ΗΠΑ: Σκότωσε τον πατέρα του σε ζωντανή μετάδοση στο ίντερνετ

ΗΠΑ: Σκότωσε τον πατέρα του σε ζωντανή μετάδοση στο ίντερνετ Facebook Twitter
EPA
0

Ένας 32χρονος στις ΗΠΑ σκότωσε τον πατέρα του ενώ εκείνος συμμετείχε σε μια τηλε-συνεδρία στο Zoom,.

Αυτός είναι και ο πρώτος καταγεγραμμένος φόνος που διαπράχθηκε κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής συνομιλίας σε αυτήν την πλατφόρμα, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία στην Κομητεία Σάφολκ, στα προάστια της Νέας Υόρκης.

Ο Τόμας Σκάλι-Πάουερς μαχαίρωσε θανάσιμα τον πατέρα του, Ντουάιτ Πάουερς, 72 ετών, στην πόλη του Άμιτιβιλ, στο Λονγκ Άιλαντ.

Οι συμμετέχοντες σε αυτήν την τηλεσυνομιλία, οι οποίοι κατέστησαν μάρτυρες της πατροκτονίας, ήταν εκείνοι που ειδοποίησαν τις αρχές, ανέφερε η αστυνομία στην ανακοίνωσή της. Αυτό που είδαν οι συμμετέχοντες στη συζήτηση δεν έχει γίνει ακόμη σαφές.

Δεν ξέρουμε τι είδαν. Πιστεύουμε πως ήσαν περίπου 20 όσοι συμμετείχαν στη συζήτηση, δήλωσε ο αξιωματικός της αστυνομίας Κέβιν Μπέιερ στην τοπική εφημερίδα Newsday. Μόλις που τον είδαν να εξαφανίζεται από την οθόνη και στη συνέχεια τον άκουσαν να αναπνέει με δυσκολία.

Ο πατροκτόνος προσπάθησε να δραπετεύσει, αλλά συνελήφθη από την αστυνομία κοντά στο σημείο του εγκλήματος και χρειάσθηκε να νοσηλευθεί για βραχύ διάστημα. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο Αμερικανικό πλήγμα σε διεθνή ύδατα με 3 νεκρούς - «Χτυπήσαμε ναρκοτρομοκράτες» λέει ο Τραμπ 

Διεθνή / Νέο Αμερικανικό πλήγμα σε διεθνή ύδατα με 3 νεκρούς - «Χτυπήσαμε ναρκοτρομοκράτες» λέει ο Τραμπ 

Το πλήγμα ήρθε λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά από άλλη επιχείρηση των ΗΠΑ, στην οποία σκοτώθηκαν 11 άτομα που η Ουάσινγκτον συνδέει με τη συμμορία Tren de Aragua από τη Βενεζουέλα
LIFO NEWSROOM
Ισπανία: Ο Σάντσεθ ζητά τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διεθνείς αθλητικές οργανώσεις

Διεθνή / Ισπανία: Ο Σάντσεθ ζητά τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διεθνείς αθλητικές οργανώσεις μετά τα επεισόδια

Οι δηλώσεις του Ισπανού πρωθυπουργού ήρθαν μία μέρα μετά την πρόωρη διακοπή του ποδηλατικού αγώνα Vuelta a España, εξαιτίας επεισοδίων με φιλοπαλαιστίνιους διαδηλωτές που οδήγησαν σε συγκρούσεις με την αστυνομία
LIFO NEWSROOM