Bloomberg: H Emirates θα καταργήσει 30.000 θέσεις εργασίας και θα αποσύρει τα A380

Bloomberg: H Emirates θα καταργήσει 30.000 θέσεις εργασίας και θα αποσύρει τα A380 Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Η Emirates σχεδιάζει να καταργήσει περίπου 30.000 θέσεις εργασίας ώστε να μειώσει το κόστος λειτουργίας της εν μέσω της επιδημίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με το Bloomberg. 

Η μείωση αυτή αντιστοιχεί σε περίπου 30% του δυναμικού της. Η εταιρεία επεξεργάζεται επίσης την επιτάχυνση της προγραμματισμένης απόσυρσης του στόλου των A380, αναφέρει το Bloomberg επικαλούμενο άτομα που γνωρίζουν το θέμα.

Εκπρόσωπος της Emirates δήλωσε ότι δεν έχει γίνει ακόμη δημόσια ανακοίνωση για τις «απολύσεις στην αεροπορική εταιρεία», αλλά ότι η εταιρεία διενεργεί έρευνα για το κόστος και τις οικονομικές προβλέψεις. «Οποιαδήποτε τέτοια απόφαση θα γίνει γνωστή με τον κατάλληλο τρόπο», ανέφερε η εκπρόσωπος της εταιρείας προσθέτοντας πως όπως θα έκανε κάθε υπεύθυνη επιχείρηση, η Emirates θα ζητήσει εμπεριστατωμένες ανασκοπήσεις από κάθε τμήμα. 

Η Emirates, μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες μεγάλων αποστάσεων στον κόσμο, έκανε γνωστό νωρίτερα μέσα στον Μάιο, ότι θα αυξήσει το δανειακό της κεφάλαιό της για να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις από την πανδημία του κορωνοϊού και ίσως χρειαστεί να λάβει σκληρότερα μέτρα καθώς αντιμετωπίζει τους πιο δύσκολους μήνες στην ιστορία της.

Η κρατική αεροπορική εταιρεία, η οποία ανέστειλε τις τακτικές επιβατικές πτήσεις της τον Μάρτιο λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού, υπολογίζει ότι θα χρειαστούν 18 μήνες για να ανακάμψουν οι αεροπορικές μεταφορές.
   

Με πληροφορίες από Bloomberg/Emirates

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM