Γερμανία: Καφέ προσφέρει ειδικά αυτοσχέδια «καπέλα» για την τήρηση της απόστασης

Γερμανία: Καφέ προσφέρει ειδικά αυτοσχέδια «καπέλα» για την τήρηση της απόστασης Facebook Twitter
Γερμανία: Καφέ προσφέρει ειδικά «καπέλα» για την τήρηση της απόστασης (Facebook)
0

Έναν πολύχρωμο και ευρηματικό τρόπο βρήκε καφέ στη Γερμανία προκειμένου να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας μεταξύ των πελατών του, στο πλαίσιο άρσης των μέτρων λόγω της πανδημίας.

Το Cafe & Konditorei Rothe την πόλη Σβέριν της Βόρειας Γερμανίας προσφέρει καπέλα στους πελάτες του στα οποία έχουν τοποθετηθεί ειδικά σωσίβια για πισίνες (αποκαλούνται συνήθως νούντλς λόγω του σχήματός τους) προκειμένου να διατηρηθεί η απόσταση ασφαλείας μεταξύ των θαμώνων.

Παράλληλα, ο απολογισμός των θυμάτων της COVID-19 στη Γερμανία αυξήθηκε κατά 101 τις προηγούμενες 24 ώρες σε 7.824 νεκρούς, ενώ στον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 προστέθηκαν ακόμη 913 με το σύνολό τους να ανέρχεται πλέον σε 173.152, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ.

Ο αριθμός των θανάτων παρουσίασε αύξηση σε σύγκριση με αυτόν της προηγουμένης ημέρας που είχαν καταγραφεί 89 θάνατοι, ενώ ο αριθμός των νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μόλυνσης από τον κορωνοϊό κατέγραψε ελαφριά μείωση σε σχέση με αυτόν που καταγραφόταν μία ημέρα νωρίτερα, στους 933 αντίστοιχα.

Με πληροφορίες από το Reuters/Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

Διεθνή / Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα φιδιού

Η 40χρονη Βρετανίδα είχε πάει στην Κύπρο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της - Ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρου τη δάγκωσε στο πόδι την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει διαλογισμό
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Διεθνή / O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Ο θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή στις 10 Απριλίου - Μετά τη διπλή δολοφονία ο μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία αλλά αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις δικαστικές Αρχές, όταν δέχτηκε απειλές για τη ζωή του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ