ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Θετικός στον κορωνοϊό βοηθός του Τραμπ - Αρνητικός, μετά από νέο τεστ, ο Αμερικανός πρόεδρος

Θετικός στον κορωνοϊό βοηθός του Τραμπ - Αρνητικός, μετά από νέο τεστ, ο Αμερικανός πρόεδρος Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Αρνητικοί στον κορωνοϊό διαγνώστηκαν ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ και ο αντιπρόεδρος, Μάικ Πενς, που υποβλήθηκαν ξανά σε τεστ όταν διαπιστώθηκε πως συνεργάτης του προέδρου είχε προσβληθεί από τον ιό. 

Όπως τόνισε εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου ένας άνδρας από τον αμερικανικό ναυτικό που εκτελούσε χρέη βοηθού για τον Αμερικανό πρόεδρο, διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19, σημαίνοντας συναγερμό για πιθανή έκθεση του Τραμπ στον κορωνοϊό. 

Όπως επισημαίνει το CNN, πρόκειται για μέλος μιας επίλεκτης μονάδας των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, αφοσιωμένης στο Λευκό Οίκο, που συχνά βρίσκεται σε συχνή επαφή με τον πρόεδρο και την οικογένειά του. 

Σύμφωνα με πηγές του CNN, ο Τραμπ θορυβήθηκε όταν ενημερώθηκε, χθες Τετάρτη, πως ο συγκεκριμένος βοηθός του είχε διαγνωστεί θετικός και αμέσως εξετάστηκε από τον γιατρό του Λευκού Οίκου. 

Την εξέλιξη αυτή επιβεβαίωσε ο Λευκός Οίκος, μέσω του αναπληρωτή γραμματέα του γραφείου Τύπου που σε ανακοίνωσή του τόνισε πως «ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος υποβλήθηκαν σε τεστ που βρέθηκαν αρνητικά στον ιό. Η κατάσταση της υγείας τους παραμένει εξαιρετική».

Με πληροφορίες από Reuters/CNN

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ