H συγγνώμη παρουσιάστριας στη Νεοζηλανδή πρωθυπουργό - Για την τούρτα με τη μορφή της

H συγγνώμη παρουσιάστριας στη Νεοζηλανδή πρωθυπουργό - Για την τούρτα με τη μορφή της Facebook Twitter
1

Συγγνώμη ζήτησε από την πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας κωμικός που προσπάθησε να την αποτυπώσει σε τούρτα, με ολέθρια αποτελέσματα.

Η Λόρα Ντάνιελ έφτιαξε μία τούρτα με - υποτίθεται - τη μορφή της Τζασίντα Άρντερν κατά τη διάρκεια επεισοδίου της τηλεοπτικής εκπομπής Seven Sharp που μεταδόθηκε εντός της εβδομάδας.

Η Ντάνιελ είχε προκαλέσει την παρουσιάστρια Χίλαρι Μπάρι σε διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής. Οι δύο τους θα έπρεπε να φτιάξουν μια τούρτα χωρίς αλεύρι μέσα σε 120 λεπτά με θέμα κάτι χαρακτηριστικό της Νέας Ζηλανδίας.

Η Μπάρι, έμπειρη στο είδος, έφτιαξε μια πάβλοβα στο σχήμα του όρους Κουκ - του ψηλότερου βουνού στη Νέα Ζηλανδία.

Η Ντάνιελ από την άλλη επιχείρησε κάτι πιο φιλόδοξο, αλλά ατύχησε: Η τούρτα που υποτίθεται θα έμοιαζε στο εξώφυλλο της βιογραφίας της πρωθυπουργού, έμοιαζε με κακέκτυπο νεκροκεφαλής, πυροδοτώντας σχόλια σαρκασμού στα social media.


«Λυπάμαι πολύ Τζασίντα Άρντερν. Πραγματικά έβαλα τα δυνατά μου με όσα διαθέσιμα μέσα είχα» έγραψε στο Instagram παραδεχόμενη πως «τους ήρωές σου δεν πρέπει να τους ψήνεις».

Παρόλα αυτά, η ίδια η πρωθυπουργός δεν φάνηκε να παρεξηγείται, σχολιάζοντάς με δύο εμότικον το ποστ. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Ινδία ένα εργαστήριο φτιάχνει ομοιώματα νεκρών για οικογένειες που πενθούν

Διεθνή / Στην Ινδία ένα εργαστήριο φτιάχνει ομοιώματα νεκρών για οικογένειες που πενθούν

Στην Κολκάτα της Ινδίας, το εργαστήριο του Subimal Das κατασκευάζει υπερρεαλιστικά ομοιώματα νεκρών σε φυσικό μέγεθος για οικογένειες που θέλουν να κρατήσουν ένα απτό ίχνος των αγαπημένων τους μέσα στο σπίτι.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια