Μπόρις Τζόνσον: Μηνύματα στήριξης για ανάρρωση από πολιτικούς φίλους και αντιπάλους

Μπόρις Τζόνσον: Μηνύματα στήριξης για ανάρρωση από πολιτικούς φίλους και αντιπάλους Facebook Twitter
Μπόρις Τζόνσον: Μηνύματα στήριξης από πολιτικούς φίλους και αντιπάλους (EPA)
0

Πολιτικοί φίλοι και αντίπαλοι από όλον τον κόσμο στέλνουν μηνύματα στήριξης στον Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με κορωνοϊό.

Τις καλύτερες ευχές για γρήγορη ανάρρωση σπεύδουν να στείλουν πολιτικοί αρχηγοί και προσωπικότητες από όλον τον κόσμο στον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον.

«(Στέλνω)Όλη μου τη στήριξη στον Μπόρις Τζόνσον, την οικογένειά του και τον Βρετανικό λαό σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ελπίζω να αναρρώσει γρήγορα» έγραψε ο Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Μισέλ Μπαρνιέ, επικεφαλής διαπραγματευτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Brexit,, ο οποίος επίσης πριν λίγο καιρό έκανε γνωστό ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ανάρτησε τις δικές του ευχές λέγοντας «Εύχομαι στον Μπόρις Τζόνσον την καλύτερη και ταχύτερη ανάρρωση. Οι σκέψεις μου είναι σε σένα και την οικογένειά σου».

«Οι σκέψεις μας στον Μπόρις Τζόνσον και την οικογένειά του απόψε. Ταχεία ανάρρωση. Είσαι σε εξαιρετικά χέρια και όλοι σε θέλουμε να γίνεις καλά και να επιστρέψεις στην Downing Street» έγραψε ο Ντέβιντ Κάμερον.

Ευχές και από την Τερέζα Μέι «Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με τον Μπόρις Τζόνσον και την οικογένειά του καθώς συνεχίζει να λαμβάνει θεραπεία στο νοσοκομείο. Αυτός ο τρομερός ιός δεν κάνει διακρίσεις. Οποιοσδήποτε μπορεί να νοσήσει. Οποιοσδήποτε μπορεί να τον διαδώσει. Σας παρακαλώ μείνετε σπίτι» έγραψε η Τερέζα Μέι.

«Προσευχόμαστε για την ταχεία ανάρρωση του πρωθυπουργού», έγραψε στο Twitter o δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν, τονίζοντας ότι «δεν θα μπορούσε να βρίσκεται σε πιο ασφαλή χέρια» αφού το νοσοκομείο St.Thomas έχει «κάποιο από το καλύτερο ιατρικό προσωπικό στον κόσμο».

«Τρομερά θλιβερά νέα. Όλες οι σκέψεις της χώρας είναι με τον πρωθυπουργό και την οικογένειά του σ' αυτήν την απίστευτα δύσκολη περίοδο», είπε ο νέος ηγέτης των Εργατικών, ο Κιρ Στάρμερ.

Νωρίτερα και ο γ.γ του ΝΑΤΟ είχε σπεύσει να αναρτήσει μία φωτογραφία με τον Μπόρις Τζόνσον και να ου ευχηθεί καλή ανάρρωση. «Οι σκέψεις μου είναι δίπλα στον φίλο μου, τον πρωθυπουργό της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον. Μείνε δυνατός και γίνε γρήγορα καλά Μπόρις» έγραψε ο γ.γ. του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My thoughts are with my friend UK PM @borisjohnsonuk. Lots of strength, Boris, and get well soon!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jens Stoltenberg (@jensstoltenberg) στις

 Μήνυμα στήριξης και από την Ιβάνκα Τραμπ. «Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με τον Μπόρις Τζόνσον και την οικογένειά του. Καλή ανάρρωση κύριε Πρωθυπουργέ!».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ