Στήριξη Μακρόν στην Ελλάδα: «Έτοιμοι να βοηθήσουμε στην προστασία των συνόρων»

Στήριξη Μακρόν στην Ελλάδα: «Έτοιμοι να βοηθήσουμε στην προστασία των συνόρων» Facebook Twitter
0

Μήνυμα στήριξης προς Ελλάδα και Βουλγαρία για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον Έβρο, με τις μεγάλες συγκεντρώσεις προσφύγων και μεταναστών, εξέφρασε μέσω Twitter ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Γάλλος πρόεδρος διεμήνυσε πως η χώρα του είναι έτοιμη να συνεισφέρει στην προσπάθεια να στηριχθεί και να προστατευτεί η Ελλάδα στα σύνορά της, με αφορμή την άφιξη χιλιάδων μεταναστών, μετά το άνοιγμα των συνόρων από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Οπως σημειώνει χαρακτηριστικά: «Πλήρης αλληλεγγύη προς την Ελλάδα και τη Βουλγαρία. Η Γαλλία είναι έτοιμη να συνεισφέρει στις ευρωπαϊκές προσπάθειες και να διαθέσει ταχεία βοήθεια για την προστασία των συνόρων. Πρέπει να ενεργήσουμε από κοινού για να αποφύγουμε μια ανθρωπιστική και μεταναστευτική κρίση».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: Εντείνονται τα σενάρια για χερσαία εισβολή των ΗΠΑ - «Ο Τραμπ ίσως στείλει άλλους 10.000 στρατιώτες»

Ο Τραμπ, βέβαια, συνεχίζει να κάνει λόγο για «διαπραγματεύσεις με το Ιράν», με την Τεχεράνη να το αρνείται και να θέτει τους δικούς της όρους για τερματισμό του πολέμου
THE LIFO TEAM