Πρώτος θάνατος στις ΗΠΑ από τον νέο κοροναϊό

Πρώτος θάνατος στις ΗΠΑ από τον νέο κοροναϊό Facebook Twitter
59 κρούσματα νέου κοροναϊού έχουν εντοπιστεί έως τώρα στις ΗΠΑ (Φωτογραφία αρχείου EPA)
0

Στις ΗΠΑ καταγράφηκε ο πρώτος θάνατος από τον νέο κοροναϊό. Πρόκειται για άνδρα που άφησε την τελευταία του πνοή στην πολιτεία της Ουάσινγκτον.

Οι υγειονομικές αρχές των ΗΠΑ δεν έχουν δώσει περισσότερες πληροφορίες για τον πρώτο νεκρό. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο στο προάστιο Κίρκλαντ του Σιάτλ. «Αντιμετωπίζουμε μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης που είναι σε εξέλιξη», δήλωσε η επικεφαλής της υγειονομικής υπηρεσίας στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, μιλώντας στο AP.

Μέχρι στιγμής στις ΗΠΑ έχουν εντοπιστεί 59 κρούσματα του νέου κοροναϊού. Μεγαλύτερη ανησυχία όμως προκαλεί ο εντοπισμός ασθενών που έχουν μολυνθεί, χωρίς να έχουν κάποια επαφή με τις χώρες που έχουν πληγεί από την επιδημία.

Αυτά τα κρούσματα έχουν εντοπιστεί στην Καλιφόρνια, το Όρεγκον και την πολιτεία της Ουάσινγκτον και οι ειδικοί δεν μπορούν να εξηγήσουν πώς μολύνθηκαν οι συγκεκριμένοι τρεις ασθενείς, αφού ούτε έχουν ταξιδέψει πρόσφατα στο εξωτερικό, ούτε είχαν κάποια επαφή που να γνωρίζουν με ταξιδιώτη ή άνθρωπο που έχει προσβληθεί από τον νέο κοροναϊό.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΓΑΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΣ

Διεθνή / Μέγκαν Μαρκλ: Μοιράστηκε αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι στο Instagram

Με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, η δούκισσα του Σάσεξ δημοσίευσε φωτογραφίες από την τελετή και τη δεξίωση που ακολούθησε - Το «βλέμμα» των media στο φόρεμα του πάρτι
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ EUROPOL

Διεθνή / Europol: Απενεργοποιήθηκαν χιλιάδες λογαριασμοί των Φρουρών της Επανάστασης σε 19 χώρες

Η Europol ανέφερε ότι οι Φρουροί της Επανάστασης είχαν δημιουργήσει ένα εκτεταμένο και οργανωμένο ψηφιακό δίκτυο που εκτεινόταν σε μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Διεθνή / Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως τη νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Στην πρώτη μεγάλη εγκύκλιο της παποσύνης του, ο Λέων ΙΔ΄ βάζει την τεχνητή νοημοσύνη δίπλα στη Βιομηχανική Επανάσταση, ανοίγοντας τη συζήτηση για την εργασία, τον πόλεμο και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM