Φαρσέρ προσποιήθηκε ότι πάσχει από κοροναϊό - Αντιμετωπίζει 5 χρόνια φυλακή

Φαρσέρ προσποιήθηκε ότι πάσχει από κοροναϊό - Αντιμετωπίζει 5 χρόνια φυλακή Facebook Twitter
0

Ένας φαρσέρ στη Ρωσία, που προσποιήθηκε ότι πάσχει από κοροναϊό σε βαγόνι του μετρό της Μόσχας, συνελήφθη και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης. 

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, φαίνεται ένας άνδρας, που φοράει ιατρική μάσκα, να καταρρέει μέσα σε βαγόνι στο μετρό της ρωσικής πρωτεύουσας. Όταν οι επιβάτες τον πλησιάζουν για να του προσφέρουν βοήθεια αρχίζει να προσποιείται σπασμούς. Παράλληλα κάποια άτομα φώναζαν: «Κορωναϊός». Οι επιβάτες που είχαν σπεύσει για βοήθεια απομακρύνονται έντρομοι.  

Το υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσίας επιβεβαίωσε τη Δευτέρα τη σύλληψη του άνδρα, ο οποίος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως πέντε έτη σε περίπτωση που καταδικαστεί. Οι Αρχές πρόσθεσαν ότι οι έρευνες για τη σύλληψη των συνεργών του, που φώναζαν «Κορωναϊός» κατά τη διάρκεια της φάρσας, βρίσκονται σε εξέλιξη. Το βίντεο αποσύρθηκε πλέον από την ιστοσελίδα που είχε αρχικά αναρτηθεί στις 02 Φεβρουαρίου.

Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Vesti, που αναμετέδωσε το βίντεο, κάνει λόγο για «μία φάρσα που ξεφεύγει από κάθε όριο». Δικηγόρος που εκπροσωπεί τον συλληφθέντα, ανέφερε ότι ο πελάτης του παρουσιάστηκε εθελοντικά στην αστυνομία και πως είναι σοκαρισμένος καθώς δεν περίμενε ότι η φάρσα θα έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις, ενώ εκτίμησε ότι θα αθωωθεί. 


Σε καραντίνα Κινέζος αξιωματούχος

Χθες έγινε γνωστό ότι η Ρωσία έθεσε σε καραντίνα τον νέο Κινέζο αξιωματούχο που έφτασε τη χώρα. Οι ρωσικές αρχές έθεσαν σε καραντίνα τον γενικό πρόξενο της Κίνας μόλις αφίχθη στη Ρωσία για προληπτικούς λόγους εξαιτίας του κοροναϊού, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Interfax. Ο γενικός πρόξενος της Κίνας Σουί Σαοτσούν ο οποίος έφθασε στην πόλη Εκατερίνεμπουργκ των Ουραλίων για να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα, θα παραμείνει στο σπίτι του για διάστημα δύο εβδομάδων παρά τις προγραμματισμένες συναντήσεις που έχει.

Στο μεταξύ, οι δύο Κινέζοι πολίτες που είχαν εντοπισθεί στη Ρωσία ως φορείς του κοροναϊού, νοιώθουν καλά και ετοιμάζονται να πάρουν εξιτήριο, δήλωσε στους δημοσιογράφους η πρόεδρος της επιτροπής προστασίας του καταναλωτή Άννα Ποπόβα. Οι δύο Κινέζοι, στους οποίους είχε διαγνωσθεί «λοίμωξη η οποία προκλήθηκε από τον νέο κοροναϊό», είχαν διακομισθεί στο νοσοκομείο, όπου πραγματοποιήθηκαν όλες ανεξαιρέτως τα αναγκαία αντιεπιδημιολογικά μέτρα. 

Με πληροφορίες από BBC/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters/TASS

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κέιτλιν Τζένερ λέει ότι ζήτησε βοήθεια από τον Τραμπ για το διαβατήριό της χωρίς αποτέλεσμα

Διεθνή / Η Κέιτλιν Τζένερ λέει ότι ζήτησε βοήθεια από τον Τραμπ για το διαβατήριό της χωρίς αποτέλεσμα

Η Κέιτλιν Τζένερ αποκάλυψε ότι το ανανεωμένο αμερικανικό διαβατήριό της εκδόθηκε με ανδρική ένδειξη φύλου, παρότι τα έγγραφά της είχαν αλλάξει εδώ και χρόνια, και ότι ζήτησε βοήθεια από τον Ντόναλντ Τραμπ χωρίς να πάρει απάντηση. Η υπόθεση φωτίζει πώς η νέα πολιτική των ΗΠΑ για τα διαβατήρια αγγίζει ακόμη και τρανς πρόσωπα που τον έχουν στηρίξει.
THE LIFO TEAM
Καναδός γκέι πρωταγωνιστής ταινιών ενηλίκων λέει ότι του επέβαλαν 10ετή απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ

Ειδήσεις / Γκέι πρωταγωνιστής ταινιών ενηλίκων λέει ότι του επέβαλαν 10ετή απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ

Ο Καναδός πορνοστάρ υποστηρίζει ότι κρατήθηκε επί ώρες από αμερικανούς τελωνειακούς στο αεροδρόμιο Πίρσον του Τορόντο και στη συνέχεια αποκλείστηκε από τις ΗΠΑ για μία δεκαετία
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ

Διεθνή / Ρίσκο και ευκαιρία: Οι δύο εκεχειρίες που μπορεί να ενισχύσουν τις συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν

Οι διπλωματικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει και φαίνεται να αποκτούν δυναμική, όμως τα βαθιά γεωπολιτικά ζητήματα που χωρίζουν τις εμπλεκόμενες πλευρές καθιστούν το αποτέλεσμα αβέβαιο
THE LIFO TEAM