Ισχυρότατος σεισμός 6,8 Ρίχτερ στην Τουρκία

Ισχυρότατος σεισμός 6,8 Ρίχτερ στην Τουρκία Facebook Twitter
0

Ισχυρότατος σεισμός σημειώθηκε στην Τουρκία και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε αρκετές χώρες.

Η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 6,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με επίκεντρο την περιοχή Sivrice, 80 χιλιόμετρα από τα Άδανα. Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (ESMC) είχε εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων και έγινε αισθητός ακόμα και σε περιοχές του Λιβάνου και της Συρίας.

Στο Twitter κυκλοφορούν φωτογραφίες από κατεστραμμένα κτίρια και εκφράζονται φόβοι για τραυματίες. Η πρώτη αυτόματη λύση του Ευρωμεσογειακού Κέντρου, υπολόγιζε τον σεισμό στα 6,9 Ρίχτερ αλλά στη συνέχεια το μέγεθος του αναθεωρήθηκε προς τα κάτω, στους 6,8 βαθμούς της κλίμακας. 

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 7:55μμ (ώρα Ελλάδας) και 13 λεπτά αργότερα ακολούθησε και δεύτερη σεισμική δόνηση, μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με το ίδιο εστιακό βάθος. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ ΗΠΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ FBI

Διεθνή / «Κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια»: Οι Δημοκρατικοί ζητούν να υποβληθεί ο διευθυντής του FBI σε τεστ αλκοόλ

Το αίτημα ακολουθεί δημοσίευμα του Atlantic που αναφέρει, επικαλούμενο αξιωματούχους, ότι η κατανάλωση αλκοόλ του Πατέλ προκαλεί ανησυχία στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Διεθνή / Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Ανήμερα της Earth Day, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κάλεσε τους ακολούθους του να πιέσουν τη Βουλή των Αντιπροσώπων να καταψηφίσει το νομοσχέδιο H.R. 1897, υποστηρίζοντας ότι θα αποδυναμώσει τον ιστορικό νόμο προστασίας των απειλούμενων ειδών στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM