Ο CEO του Twitter τρώει μια φορά την ημέρα και διαλογίζεται για ώρες

Ο CEO του Twitter τρώει μια φορά την ημέρα και διαλογίζεται για ώρες Facebook Twitter
Ο 43χρονος Τζακ Ντόρσεϊ απάντησε για τους μύθους σχετικά με τον «ασκητικό» τρόπο ζωής του (EPA)
0

Ο CEO του Twitter Τζακ Ντόρσεϊ, απάντησε σε ερωτήσεις χρηστών, επιβεβαιώνοντας κάποιους από τους μύθους για τη ζωή του.

Με ένα βίντεο για το περιοδικό Wired, ο 43χρονος ιδρυτής του Twitter απάντησε σε χρήστες της πλατφόρμας και μία από αυτές ήταν για τις φήμες σχετικά με την «ασκητική» καθημερινότητά του. «Κάποιες από αυτές ισχύουν», είπε ο Ντόρσεϊ, αναφερόμενος σε ένα άρθρο που υποστήριζε πως τρώει μόλις πέντε γεύματα την εβδομάδα, κάνει διαλογισμό αρκετές ώρες καθημερινά και εναλλάσσει τα κρύα μπάνια με τη σάουνα. 

«Προσπαθώ να διαλογίζομαι δύο ώρες κάθε μέρα», είπε. «Σίγουρα δεν κάνω σάουνα και παγωμένα μπάνια κάθε μέρα, αλλά τρώω εφτά γεύματα την εβδομάδα, μόνο βραδινό». Ο Ντόρσεϊ επιβεβαίωσε ότι κάνει διαλειμματική νηστεία, περπατά μέχρι την δουλειά του και κάνει υδροθεραπεία ώστε να διοικεί με καθαρό μυαλό αποτελεσματικά τις τεχνολογικές εταιρείες του. 

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος, με προσωπική περιουσία που ξεπερνά τα 4,3 δισεκατομμύρια δολάρια, λέει πως τρώει μόνο ένα γεύμα την ημέρα, μεταξύ 6:30μ.μ και 9μ.μ. Το δείπνο του περιλαμβάνει συνήθως πρωτεΐνη (κοτόπουλο, μπριζόλα ή ψάρι) με λαχανικά (σαλάτα, σπανάκι, σπαράγγια ή λαχανάκια Βρυξελλών). Όπως λέει, έχει κόψει τα γλυκά, και σάκχαρα παίρνει μόνο από μούρα, dark σοκολάτα ή ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. 

«Κατά τη διάρκεια της ημέρας αισθάνομαι πολύ πιο συγκεντρωμένος», είχε πει σε μια συνέντευξή του τον περασμένο Απρίλιο, για την τεχνική της διαλειμματικής νηστείας. «Πολλά από τα στοιχεία της καθημερινότητάς μου γίνονται όχι μόνο για την επιβίωσή μου αλλά για να εξασφαλίσω ότι θα μπορώ να συνεχίσω να αποδίδω και να έχω διαύγεια», εξηγούσε σε ένα podcast. «Κάποιες πρακτικές έχουν μεγάλο αποτέλεσμα, άλλες δεν είμαι σίγουρος αν έχουν ακόμα λειτουργήσει. Με ωφελούν μόνο όταν μπορώ να σηκώσω ψηλότερα τον "πήχυ"».  

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ