Χονγκ Κονγκ: Νέες βίαιες διαδηλώσεις - Χημικά, βανδαλισμοί και πυρπολημένα οδοφράγματα

Χονγκ Κονγκ: Νέες βίαιες διαδηλώσεις - Χημικά, βανδαλισμοί και πυρπολημένα οδοφράγματα Facebook Twitter
EPA
0

Η αστυνομία του Χονγκ Κονγκ έκανε σήμερα χρήση χημικών για να διαλύσει αντικυβερνητικές συγκεντρώσεις στη συνοικία Τσουέν Ουάν στο δυτικό τμήμα της μητρόπολης, η οποία βιώνει το 24ο συναπτό σαββατοκύριακο διαδηλώσεων.

Οι διαδηλωτές βανδάλισαν σταθμό τρένου στη περιοχή Σα Τιν αφού έκαψαν πλαστικά οδοφράγματα στην Τσουέν Ουάν, μόλις δύο εβδομάδες πριν τις προγραμματισμένες εκλογές για την ανάδειξη περιφερειακού συμβουλίου.

Οι διαδηλωτές στο Χονγκ Κονγκ έχουν δηλώσει ότι σήμερα μπορεί να πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις σε πολλά μεγάλα εμπορικά κέντρα, μία εβδομάδα ύστερα από ανάλογες κινητοποιήσεις που κατέληξαν σε βίαιες συγκρούσεις με την αστυνομία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Διεθνή / «Δεν θυμάμαι τίποτα»: Θύμα του Έπσταϊν καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού μετά από χορήγηση ναρκωτικών

«Προσπάθησε ξανά να μου κατεβάσει το τζιν, και του είπα 'όχι, όχι, είμαι στην περίοδο μου', και μου απάντησε: 'Δεν χρειάζεται να μου λες ψέματα», θυμάται
THE LIFO TEAM