ΤΩΡΑ!

Χονγκ Κονγκ: Νέες βίαιες διαδηλώσεις - Χημικά, βανδαλισμοί και πυρπολημένα οδοφράγματα

Χονγκ Κονγκ: Νέες βίαιες διαδηλώσεις - Χημικά, βανδαλισμοί και πυρπολημένα οδοφράγματα Facebook Twitter
EPA
0

Η αστυνομία του Χονγκ Κονγκ έκανε σήμερα χρήση χημικών για να διαλύσει αντικυβερνητικές συγκεντρώσεις στη συνοικία Τσουέν Ουάν στο δυτικό τμήμα της μητρόπολης, η οποία βιώνει το 24ο συναπτό σαββατοκύριακο διαδηλώσεων.

Οι διαδηλωτές βανδάλισαν σταθμό τρένου στη περιοχή Σα Τιν αφού έκαψαν πλαστικά οδοφράγματα στην Τσουέν Ουάν, μόλις δύο εβδομάδες πριν τις προγραμματισμένες εκλογές για την ανάδειξη περιφερειακού συμβουλίου.

Οι διαδηλωτές στο Χονγκ Κονγκ έχουν δηλώσει ότι σήμερα μπορεί να πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις σε πολλά μεγάλα εμπορικά κέντρα, μία εβδομάδα ύστερα από ανάλογες κινητοποιήσεις που κατέληξαν σε βίαιες συγκρούσεις με την αστυνομία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters

Διεθνή
0

ΤΩΡΑ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βερολίνο: 45.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα μετά από πολιτικά υποκινούμενη επίθεση από «αριστερούς εξτρεμιστές»

Διεθνή / Βερολίνο: 45.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα μετά από πολιτικά υποκινούμενη επίθεση από «αριστερούς εξτρεμιστές»

Αν και η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί σε ορισμένες περιοχές, χιλιάδες καταναλωτές ενδέχεται να παραμείνουν χωρίς ρεύμα έως την Πέμπτη, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών
THE LIFO TEAM