Νεκρή γυναίκα στο Οχάιο: Της επιτέθηκαν οι μολοσσοί της μέσα στο σπίτι, λέει η αστυνομία

Νεκρή γυναίκα στο Οχάιο: Της επιτέθηκαν οι μολοσσοί της μέσα στο σπίτι, λέει η αστυνομία Facebook Twitter
Νεκρή 49χρονη μετά από επίθεση των σκύλων της
0

Νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Οχάιο βρέθηκε μία γυναίκα, στην οποία επιτέθηκαν τα σκυλιά της, σύμφωνα με την αστυνομία.

Όπως μετέδωσε το CNN, η 49χρονη Μέρι Μάθιους εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της, την περασμένη Παρασκευή, μέσα στο σπίτι της, λίγα χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Σινσινάτι. Έφερε στο σώμα της πολλαπλά τραύματα. Ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας όρισε ως αιτία θανάτου της την «επίθεση από σκύλο».


Την άτυχη γυναίκα εντόπισε ο σύζυγός της, Μαρκ και κάλεσε την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, το οποίο ήταν γεμάτο με αίματα, εντόπισαν δύο «μεγαλόσωμους, αλλά αδύνατους» Μεγάλους Δανούς. Ο Μαρκ Μάθιους είπε στην αστυνομία πως η οικογένειά του είχε σώσει τους δύο σκύλους περίπου δύο χρόνια πριν, ωστόσο, προσφάτως ο ένας τους είχε αγριέψει, δαγκώνοντας το χέρι του. «Ήθελα να τους ξεφορτωθώ, αλλά εκείνη δε με άφηνε. Αγαπούσε τα ζώα», τόνισε σε τοπικό μέσο.

Νεκρή γυναίκα στο Οχάιο: Της επιτέθηκαν οι μολοσσοί της μέσα στο σπίτι, λέει η αστυνομία Facebook Twitter
Ένας από τους Μεγάλους Δανούς που είχε η οικογένεια Μάθιους

Οι αρχές εκτιμούν πως, μετά την επίθεση, η άτυχη γυναίκα κατόρθωσε να βγάλει τα σκυλιά έξω, προτού υποκύψει τελικά στα τραύματά της. Μάλιστα, πιθανολογούν πως δεν είχε συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα των τραυμάτων της, γι'αυτό και θέλησε να αλλάξει ρούχα και  να καθαρίσει τα αίματα με πετσέτες.


Σύμφωνα και πάλι με την αστυνομία, το θύμα υπέφερε από χρόνιο αλκοολισμό, με αποτέλεσμα τα φάρμακα που έπαιρνε να την εμποδίσουν να δράσει άμεσα και αποτελεσματικά για τη σωτηρία της. «Λόγω της κατάστασής της, πιστεύεται πως η Μέρι Μάθιους ίσως να μην ήταν σε θέση να αξιολογήσει τα τραύματά της κι ως εκ τούτου δεν μπόρεσε να καλέσει εγκαίρως για βοήθεια», σημειώνεται στην αστυνομική αναφορά.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, οι δύο σκύλοι θανατώθηκαν.

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ