Σε χειρουργική επέμβαση για ανεύρυσμα θα υποβληθεί ο Γιούνκερ

Σε χειρουργική επέμβαση για ανεύρυσμα θα υποβληθεί ο Γιούνκερ Facebook Twitter
EPA
0

Σε επέμβαση για ανεύρυσμα θα υποβληθεί ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Ειδικότερα, η επέμβαση που θα υποβληθεί ο 64χρονος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου ανακοίνωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο το περιβάλλον του.

«Ο πρόεδρος Γιούνκερ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στις 11 Νοεμβρίου για την αντιμετώπιση ενός ανευρύσματος», δήλωσε η εκπρόσωπός του Μίνα Αντρέεβα επιβεβαιώνοντας πληροφορίες που είχε λάβει το Γαλλικό Πρακτορείο από οικείους του Γιούνκερ, επικεφαλής της Κομισιόν.

Σύμφωνα με τους οικείους αυτούς, η επέμβαση θα επιτρέψει την αντιμετώπιση ενός «αορτικού ανευρύσματος» που ανακαλύφθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Προσωρινός επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά τη νοσηλεία του Γιούνκερ θα είναι ο πρώτος αντιπρόεδρός της, ο Φρανς Τίμερμανς, διευκρίνισε η εκπρόσωπος. «Ο πρόεδρος Γιούνκερ θα έχει επιστρέψει για την παράδοση στη νέα Επιτροπή» της οποίας προεδρεύει η Γερμανίδα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, διαβεβαίωσε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ /AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΗΠΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΑΣΜΟΙ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ: «Η συμφωνία είναι συμφωνία»

«Η ΕΕ αναμένει από τις ΗΠΑ να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους που ορίζονται στην κοινή δήλωση, όπως και η ΕΕ τηρεί τις δικές της δεσμεύσεις», αναφέρει η ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΗΠΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ

Διεθνή / Γαλλία: Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ εκλήθη στο υπουργείο Εξωτερικών - «Δεν δεχόμαστε μαθήματα σχετικά με την βία»

«Αρνούμαστε οποιαδήποτε εργαλειοποίηση αυτής της τραγωδίας», πρόσθεσε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών σχετικά με τον θάνατο του ακροδεξιού Κεντέν Ντεράνκ
THE LIFO TEAM