ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Σε χειρουργική επέμβαση για ανεύρυσμα θα υποβληθεί ο Γιούνκερ

Σε χειρουργική επέμβαση για ανεύρυσμα θα υποβληθεί ο Γιούνκερ Facebook Twitter
EPA
0

Σε επέμβαση για ανεύρυσμα θα υποβληθεί ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Ειδικότερα, η επέμβαση που θα υποβληθεί ο 64χρονος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου ανακοίνωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο το περιβάλλον του.

«Ο πρόεδρος Γιούνκερ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στις 11 Νοεμβρίου για την αντιμετώπιση ενός ανευρύσματος», δήλωσε η εκπρόσωπός του Μίνα Αντρέεβα επιβεβαιώνοντας πληροφορίες που είχε λάβει το Γαλλικό Πρακτορείο από οικείους του Γιούνκερ, επικεφαλής της Κομισιόν.

Σύμφωνα με τους οικείους αυτούς, η επέμβαση θα επιτρέψει την αντιμετώπιση ενός «αορτικού ανευρύσματος» που ανακαλύφθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Προσωρινός επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά τη νοσηλεία του Γιούνκερ θα είναι ο πρώτος αντιπρόεδρός της, ο Φρανς Τίμερμανς, διευκρίνισε η εκπρόσωπος. «Ο πρόεδρος Γιούνκερ θα έχει επιστρέψει για την παράδοση στη νέα Επιτροπή» της οποίας προεδρεύει η Γερμανίδα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, διαβεβαίωσε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ /AFP

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ