ΗΠΑ: Ο Τραμπ λέει ότι το να είναι πρόεδρος του στοίχισε μερικά δισεκατομμύρια δολάρια

ΗΠΑ: Ο Τραμπ λέει ότι το να είναι πρόεδρος του στοίχισε μερικά δισεκατομμύρια δολάρια Facebook Twitter
EPA
1

Ότι το αξίωμα του προέδρου των ΗΠΑ του έχει στοιχίσει μερικά δισεκατομμύρια δολάρια δήλωσε τη Δευτέρα ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ειδικότερα ο Αμερικανός πρόεδρος, είπε ότι το να είναι πρόεδρος των ΗΠΑ του έχει στοιχίσει μεταξύ 2 και 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία θα είχε κερδίσει, εάν είχε συνεχίσει τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του αντί να ασχοληθεί με την πολιτική. Όμως, επισήμανε μιλώντας σε δημοσιογράφους, «Εάν έπρεπε να το κάνω ξανά, θα το έκανα στη στιγμή, διότι ποιος νοιάζεται, εάν μπορείς να το αντέξεις, τι διαφορά έχει;».

Ο Ντόναλντ Τραμπ διατύπωσε την ενόχλησή του, επειδή αναγκάστηκε να πάρει πίσω την απόφασή του να φιλοξενήσει τη Σύνοδο της G7 τον Ιούνιο στο θέρετρό του Trump National Doral στην περιοχή του Μαϊάμι. Τα σχέδιά του να διεξαχθεί η Σύνοδος στο γκολφ κλαμπ του μεγιστάνα προκάλεσε τις επικρίσεις τόσο των Ρεπουμπλικανών όσο και των Δημοκρατικών, που υποστήριξαν ότι δίνει την εντύπωση ότι επωφελείται από την ιδιότητά του να είναι πρόεδρος.

«Είτε χάσω 2 δισεκατομμύρια δολάρια ή λιγότερα, δεν έχει καμία διαφορά. Δεν με νοιάζει» υπογράμμισε ο Τραμπ και πρόσθεσε «το κάνω για τη χώρα. Το κάνω για τους πολίτες». Όπως σημείωσε, θα πραγματοποιούσε τη Σύνοδο της G7 στο Ντόραλ χωρίς κανένα κόστος σε βάρος των Αμερικανών φορολογούμενων, όμως τώρα αναζητά άλλους χώρους.

«Δεν πιστεύω ότι θα είναι τόσο συναρπαστικό ή ωραίο» τόνισε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / Reuters

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κίνα προειδοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για τη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: «Μην διαδίδετε συκοφαντίες»

Διεθνή / Η Κίνα προειδοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για τη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: «Μην διαδίδετε συκοφαντίες»

To Γραφείο για την Προστασία της Εθνικής Ασφάλειας κάλεσε έναν αριθμό μη προσδιορισμένων μέσων ενημέρωσης, επικρίνοντας την κάλυψη της πυρκαγιάς που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 159 άτομα στο πολυώροφο συγκρότημα κατοικιών Wang Fuk Court
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

Διεθνή / Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

«Αναμφίβολα αξίζετε το πρώτο Βραβείο Ειρήνης της FIFA για τις πράξεις σας, για όσα έχετε επιτύχει με τον δικό σας τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο απευθυνόμενος στον Αμερικανό πρόεδρο
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
ΗΠΑ: Ο Τραμπ λέει ότι το να είναι πρόεδρος του στοίχισε μερικά δισεκατομμύρια δολάρια Πηγή: www.lifo.grΜας χρώσταγαν το γάιδαρο, μας πήραν και το βόδι.Τώρα που με την απαράμιλλη σοφία του άρχισε να καταλαβαίνει, ότι δεν θα έχει καλό πολιτικό τέλος - αφού αφενός η παραπομπή του για προδοσία είναι "στα σκαριά" και αφετέρου το κατρακύλημά του λόγω της αλλοπρόσαλλης διεθνώς συμπεριφοράς του είναι δεδομένο - ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !.