ΗΠΑ: Ο Τραμπ λέει ότι το να είναι πρόεδρος του στοίχισε μερικά δισεκατομμύρια δολάρια

ΗΠΑ: Ο Τραμπ λέει ότι το να είναι πρόεδρος του στοίχισε μερικά δισεκατομμύρια δολάρια Facebook Twitter
EPA
1

Ότι το αξίωμα του προέδρου των ΗΠΑ του έχει στοιχίσει μερικά δισεκατομμύρια δολάρια δήλωσε τη Δευτέρα ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ειδικότερα ο Αμερικανός πρόεδρος, είπε ότι το να είναι πρόεδρος των ΗΠΑ του έχει στοιχίσει μεταξύ 2 και 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία θα είχε κερδίσει, εάν είχε συνεχίσει τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του αντί να ασχοληθεί με την πολιτική. Όμως, επισήμανε μιλώντας σε δημοσιογράφους, «Εάν έπρεπε να το κάνω ξανά, θα το έκανα στη στιγμή, διότι ποιος νοιάζεται, εάν μπορείς να το αντέξεις, τι διαφορά έχει;».

Ο Ντόναλντ Τραμπ διατύπωσε την ενόχλησή του, επειδή αναγκάστηκε να πάρει πίσω την απόφασή του να φιλοξενήσει τη Σύνοδο της G7 τον Ιούνιο στο θέρετρό του Trump National Doral στην περιοχή του Μαϊάμι. Τα σχέδιά του να διεξαχθεί η Σύνοδος στο γκολφ κλαμπ του μεγιστάνα προκάλεσε τις επικρίσεις τόσο των Ρεπουμπλικανών όσο και των Δημοκρατικών, που υποστήριξαν ότι δίνει την εντύπωση ότι επωφελείται από την ιδιότητά του να είναι πρόεδρος.

«Είτε χάσω 2 δισεκατομμύρια δολάρια ή λιγότερα, δεν έχει καμία διαφορά. Δεν με νοιάζει» υπογράμμισε ο Τραμπ και πρόσθεσε «το κάνω για τη χώρα. Το κάνω για τους πολίτες». Όπως σημείωσε, θα πραγματοποιούσε τη Σύνοδο της G7 στο Ντόραλ χωρίς κανένα κόστος σε βάρος των Αμερικανών φορολογούμενων, όμως τώρα αναζητά άλλους χώρους.

«Δεν πιστεύω ότι θα είναι τόσο συναρπαστικό ή ωραίο» τόνισε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / Reuters

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρις Γουίδερσπουν λέει ότι είναι ώρα οι γυναίκες να μάθουν AI

Διεθνή / Η Ρις Γουίδερσπουν λέει ότι είναι ώρα οι γυναίκες να μάθουν AI

Η Ρις Γουίδερσπουν κάλεσε δημόσια τις γυναίκες να αρχίσουν να μαθαίνουν τεχνητή νοημοσύνη, λέγοντας ότι είναι ώρα να εξοικειωθούν με τα εργαλεία της και να μη μείνουν πίσω. Η τοποθέτησή της έρχεται ενώ και άλλες σταρ του Χόλιγουντ, όπως η Σάντρα Μπούλοκ, μιλούν πιο ανοιχτά για μια πιο πρακτική σχέση με το AI.
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ

Διεθνή / Νέα προειδοποίηση Τραμπ: «Η εκεχειρία μπορεί να λήξει αν δεν επιτευχθεί συμφωνία μέχρι την Τετάρτη»

Η εκεχειρία ΗΠΑ-Ιράν εκπνέει την Τετάρτη, με τον Ντόναλντ Τραμπ να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μη παράτασής της, ενώ οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται για αποφυγή κλιμάκωσης
THE LIFO TEAM
ΣΑΡΟΝ ΟΣΜΠΟΡΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ TOMMY ROBINSON

Διεθνή / Σάρον Όσμπορν: Σφοδρές αντιδράσεις για τη στήριξη της στον ακροδεξιό Τόμι Ρόμπινσον

Ο Robinson είναι γνωστός στο Ηνωμένο Βασίλειο για τις σκληρές αντιμεταναστευτικές του θέσεις και τη δράση του στον ακροδεξιό χώρο, ενώ έχει βρεθεί επανειλημμένα αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη
THE LIFO TEAM
ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

Διεθνή / Η ΕΕ καθησυχάζει για τα καύσιμα αεροσκαφών μετά τις ανησυχίες των τελευταίων ημερών

Οι τιμές των καυσίμων αεροσκαφών στην Ευρώπη έχουν υπερδιπλασιαστεί από τα τέλη Φεβρουαρίου, όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ ξεκίνησαν στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά του Ιράν
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΕΥΡΩΠΗ

Διεθνή / Reuters: Θα καθυστερήσουν οι αποστολές αμερικανικών όπλων στην Ευρώπη λόγω του πολέμου στο Ιράν

Αμερικανοί αξιωματούχοι αποδίδουν μέρος της πίεσης στα αποθέματα στο γεγονός ότι ευρωπαϊκές χώρες δεν συνέβαλαν στις προσπάθειες για τη διασφάλιση της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
ΗΠΑ: Ο Τραμπ λέει ότι το να είναι πρόεδρος του στοίχισε μερικά δισεκατομμύρια δολάρια Πηγή: www.lifo.grΜας χρώσταγαν το γάιδαρο, μας πήραν και το βόδι.Τώρα που με την απαράμιλλη σοφία του άρχισε να καταλαβαίνει, ότι δεν θα έχει καλό πολιτικό τέλος - αφού αφενός η παραπομπή του για προδοσία είναι "στα σκαριά" και αφετέρου το κατρακύλημά του λόγω της αλλοπρόσαλλης διεθνώς συμπεριφοράς του είναι δεδομένο - ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !.