Πανικός στην Βαρκελώνη: Ύποπτος μηχανισμός στη θάλασσα - Εκκενώθηκε παραλία

Πανικός στην Βαρκελώνη: Ύποπτος μηχανισμός στη θάλασσα - Εκκενώθηκε παραλία Facebook Twitter
0

Πανικός επικράτησε σήμερα στην Βαρκελώνη, όπου εντοπίστηκε ύποπτος μηχανισμός μέσα στη θάλασσα, οδηγώντας στην άμεση εκκένωση μιας παραλίας. 

Όπως δήλωσε στο Reuters εκπρόσωπος της ισπανικής ακτοφυλακής, η κινητοποίηση ήταν μαζική και οι αρχές εκκένωσαν αμέσως την παραλία Σαν Σεμπαστιάν, μία από τις δημοφιλέστερες αμμουδιές στην Βαρκελώνη. 

Ο μηχανισμός εντοπίστηκε σε απόσταση 25 μέτρων από την ακτή, σε βάθος τριών μέτρων, από έναν υπάλληλο της Ακτοφυλακής, που εκείνη την ώρα έτυχε να κολυμπάει στην περιοχή και οι αρχές απέκλεισαν μια ζώνη 250 μέτρων γύρω από τον μηχανισμό, ενώ στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο πυροτεχνουργών.

Σύμφωνα με το ABC Barcelona που επικαλείται πηγές των αρχών, πρόκειται για παλιό εκρηκτικό μηχανισμό που βρέθηκε στην θάλασσα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ο μηχανισμός έχει μήκος 1,1 μέτρα και διάμετρο 80 εκατοστά. 

  

Με πληροφορίες από ABC Barcelona

 



 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM