Λονδίνο: Σε σταθερή κατάσταση ο 6χρονος που έπεσε από το 10ο όροφο της Tate Modern

Λονδίνο: Σε σταθερή κατάσταση ο 6χρονος που έπεσε από το 10ο όροφο της Tate Modern Facebook Twitter
EPA
0

Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο 6χρονος που έπεσε από τον 10ο όροφο της γκαλερί Tate Modern του Λονδίνου.


Το μικρό αγόρι βρέθηκε στην οροφή του πέμπτου ορόφου μετά την πτώση από το παρατηρητήριο της γκαλερί την Κυριακή το απόγευμα. Αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε ότι άκουσε έναν «μεγάλο θόρυβο» πριν ακούσει μία γυναίκα να ουρλιάζει «που είναι ο γιος μου;»


Εντωμεταξύ, ένας 17χρονος έχει συλληφθεί ως ύποπτος απόπειρας δολοφονίας και κρατείται στην αστυνομία. Η Μητροπολιτική Αστυνομία είπε ότι δεν υπήρξε στοιχείο που να αποδεικνύει οποιαδήποτε σχέση με το θύμα ενώ οι αστυνομικοί ακόμα ερευνούν «τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό της Κυριακής». Εκπρόσωπος της αστυνομίας επίσης πρόσθεσε ότι ο 6χρονος «εχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του».

Από την μεριά της η Tate δήλωσε ότι «συνεργάζεται στενά με την αστυνομία» προσθέτοντας στη δήλωσή της ότι «οι σκέψεις μας είναι στο παιδί και στην οικογένειά του». Εκπρόσωπος της γκαλερί είπε επίσης ότι η Tate άνοιξε τη Δευτέρα, ωστόσο το παρατηρητήριο που έλαβε χώρα το περιστατικό θα παραμείνει κλειστό για όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM