Κροατία: Έξι άνθρωποι βρέθηκαν δολοφονημένοι σε σπίτι - Ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους του Ζάγκρεμπ

Κροατία: Έξι άνθρωποι βρέθηκαν δολοφονημένοι σε σπίτι - Ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους του Ζάγκρεμπ Facebook Twitter
0

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στο Ζάγκρεμπ, όπου έξι άνθρωποι βρέθηκαν δολοφονημένοι μέσα σε σπίτι, στην πρωτεύουσα της Κροατίας

Ανάμεσα στα θύματα είναι και ένα παιδί ηλικίας δέκα ετών, ενώ βασικός ύποπτος θεωρείται ο πρώην σύζυγος μίας γυναίκας εκ των θυμάτων, ο οποίος αναζητείται από τις τοπικές αρχές. Τα τοπικά μέσα κάνουν λόγο για «σφαγή» και αποδίδουν το έγκλημα σε «εκδικητική ζήλια». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης άνοιξε πυρ εναντίον της πρώην συζύγου και συγγενών της. Ένα μωρό εφτά μηνών βρέθηκε επίσης στον τόπο του εγκλήματος και όπως μεταδίδει η Deutsche Welle είναι καλά στην υγεία του χωρίς ίχνη τραυματισμού.

«Η αστυνομία ειδοποιήθηκε περί τις 21:30 (σ.σ 22:30 ώρα Ελλάδας) από κατοίκους, που άκουσαν πυροβολισμούς. Επιτόπου βρέθηκαν τα πτώματα έξι ανθρώπων», αναφέρει ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε από την αστυνομική διεύθυνση του Ζάγκρεμπ.

Νεκροί είναι τρεις άνδρες, δύο γυναίκες και το 10χρονο παιδί, που βρέθηκαν σε μια λίμνη αίματος όταν η αστυνομία έσπευσε στην Καζέριτσα, το βράδυ της Πέμπτης, μετά από αναφορές για πυροβολισμούς.  

Πάνοπλοι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους της πόλης, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη εξελίσσονται πλέον και σε εθνική κλίμακα. «Το πρόσωπο που βαρύνουν υποψίες ότι συνδέεται με το έγκλημα αναζητείται. Οι δυνάμεις της αστυνομίας συμμετέχουν στις έρευνες σε όλη την επικράτεια της Κροατίας», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας, προσθέτοντας ότι το κίνητρο του δράστη παραμένει άγνωστο.

Με πληροφορίες από Deutsche Welle

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ