Βίσονας εκτόξευσε στον αέρα μια 9χρονη - Η σοκαριστική επίθεση κατεγράφη σε βίντεο

Βίσονας εκτόξευσε στον αέρα μια 9χρονη - Η σοκαριστική επίθεση κατεγράφη σε βίντεο Facebook Twitter
3

Εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν το σοκαριστικό βίντεο με έναν βίσονα να επιτίθεται σε τουρίστες και να εκτοξεύει στον αέρα μια 9χρονη.

Το περιστατικό κατέγραψε κάμερα στο εθνικό πάρκο Yellowstone την Δευτέρα. Μία ομάδα περιπατητών βρισκόταν στο δάσος παρακολουθώντας έναν βίσονα, που όμως φαίνεται πως ενοχλήθηκε από την παρουσία τους και τους επιτέθηκε.

Ο βίσονας στράφηκε εναντίον ενός μικρού κοριτσιού και με ένα χτύπημα το εκτόξευσε στον αέρα. Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός πως οι ενήλικες που τρέχουν και αφήνουν πίσω το κορίτσι, είναι σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες οι γονείς του.

Οι μαρτυρίες λένε πως η ομάδα των ανθρώπων είχε παραβιάσει την απόσταση ασφαλείας και ήταν πολύ κοντά στο ζώο για αρκετή ώρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κοριτσάκι δεν τραυματίστηκε σοβαρά και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Το περιστατικό ερευνάται.

 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

2 σχόλια