Πρόστιμο σε τουρίστες που έφτιαχναν καφέ κάτω από γέφυρα της Βενετίας - Τους έδιωξαν και από την πόλη

Πρόστιμο σε τουρίστες που έφτιαχναν καφέ κάτω από γέφυρα της Βενετίας - Τους έδιωξαν και από την πόλη Facebook Twitter
Οι τουρίστες έφτιαχναν καφέ, κάποιος τους κάρφωσε και η Βενετία τους τιμώρησε
5

Η αστυνομία στη Βενετία έχει επιβάλει πρόστιμο σε δύο γερμανούς τουρίστες οι οποίοι πιάστηκαν να φτιάχνουν καφέ στα σκαλιά της γέφυρας του Ριάλτο.

Οι τουρίστες, ηλικίας 32 και 35 ετών, έλαβαν πρόστιμα συνολικού ύψους 950 ευρώ για την προετοιμασία του καφέ,  ενώ τους ζητήθηκε επίσης να εγκαταλείψουν την πόλη.

Η Βενετία εισήγαγε νόμο με μια σειρά αδικημάτων για θέματα δημόσιας τάξης - συμπεριλαμβανομένου του πικ-νικ σε ορισμένες περιοχές. Περίπου 30 εκατομμύρια τουρίστες επισκέπτονται την πόλη κάθε χρόνο ενώ εδώ και καιρό οι κάτοικοι έχουν ζητήσει να ρυθμιστεί η μαζική προσέλευση η οποία κάνει πλέον την Βενετία μη βιώσιμη.

Πρόστιμο σε τουρίστες που έφτιαχναν καφέ κάτω από γέφυρα της Βενετίας - Τους έδιωξαν και από την πόλη Facebook Twitter

Οι τουρίστες από το Βερολίνο, εντοπίστηκαν ενώ ετοίμαζαν τον καφέ τους στην παλαιότερη από τις τέσσερις γέφυρες που υπάρχουν στο Μεγάλο Κανάλι. Η αναφορά έγινε από έναν περαστικό.

Ο δήμαρχος της Βενετίας, Luigi Brugnaro, δήλωσε: «Η Βενετία πρέπει να γίνει σεβαστή και αυτοί οι αγενείς άνθρωποι που έρχονται εδώ και κάνουν ό, τι θέλουν πρέπει να το καταλάβουν. Χάρη στην τοπική αστυνομία, θα επιβληθούν κυρώσεις και θα καταργηθούν».

Διεθνή
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζιζέλ Πελικό: «Ένιωσα συντετριμμένη από τη φρίκη αλλά δεν νιώθω θυμό»

Διεθνή / Ζιζέλ Πελικό: «Ένιωσα συντετριμμένη από τη φρίκη αλλά δεν νιώθω θυμό»

Η 73χρονη δηλώνει αποφασισμένη να βρει απαντήσεις για να θεραπευτεί - «Θέλω να επισκεφθώ τον πρώην σύζυγό μου για να έχω απαντήσεις. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, αλλά πρέπει να τον κοιτάξω κατάματα»
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ήθελε τον πρίγκιπα Άντριου εκτός βασιλικής οικογένειας χρόνια του αφαιρέσουν τους τίτλους

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ήθελε τον πρίγκιπα Άντριου εκτός βασιλικής οικογένειας χρόνια πριν του αφαιρέσουν τους τίτλους

Σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε εκφράσει ανοιχτά τις ανησυχίες του στον βασιλιά Κάρολο, μετά την περιβόητη συνέντευξη του Άντριου το 2019 στο BBC, σχετικά με τις σχέσεις του με τον Τζέφρι Επστάιν
THE LIFO TEAM
ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΝΤΕΛΣΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ

Διεθνή / Βενεζουέλα: Ο Τραμπ αναγνώρισε την κυβέρνηση Ροντρίγκες - Έδωσε άδεια για εξορύξεις σε πέντε πετρελαϊκές εταιρείες

H αμερικανική κυβέρνηση έδωσε άδεια σε πέντε μεγάλους ομίλους να επανεκκινήσουν δραστηριότητες στη Βενεζουέλα υπό αμερικανική εποπτεία
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Κααααλά μας έπεισαν τώρα οι Ιταλοί... Θέμα σεβασμού της πόλης τους και καλά. Το ότι κάτι άθλια καφέ στην πλατεία του Αγίου Μάρκου, με λερωμένα /καμένα τραπεζομάντηλα και ποτήρια τίγκα στα άλατα που παίζει να τα έχουν και 10 χρόνια, χρεώνουν μια κοκα κόλα 7-8 ευρώ δεν τους πείραξε.Η Βενετία είναι πραγματικά μια πανέμορφη πόλη, που είναι όμως εντελώς γύφτικη και γι' αυτό ευθύνονται αποκλειστικά οι ίδιοι οι Ιταλοί και όχι οι τουρίστες (να μην μιλήσουμε καν για την ποιότητα των καταλυμάτων).Ο μόνος λόγος που τιμωρήθηκαν οι συγκεκριμένοι τουρίστες είναι επειδή χαλάνε την πιάτσα και όχι επειδή, δήθεν, υποβάθμισαν την πόλη. Όποιος έχει πάει την Βενετία το καταλαβαίνει.
Υπερβολικό πρόστιμο και τελείως αντιιδεολογική η εκδίωξή τους απο την πόλη.Υπάρχουν και άλλα ωραία μέρη για τουρισμό ας αφήσουμε αυτούς τούς χοντροκέφαλους στην ησυχία τους. Καλύτερα για αυτούς και για όλους εμάς.
Πρόστιμο σε τουρίστες που έφτιαχναν καφέ κάτω από γέφυρα της Βενετίας - Τους έδιωξαν και από την πόλη Πηγή: www.lifo.grΑς έρθουν στην Ελλάδα.Εδώ τρώμε τυρόπιτες πάνω σε κίονες...