Τραγικό δυστύχημα στις ΗΠΑ: Πατέρας σκότωσε την 6χρονη κόρη του με μπαλάκι του γκολφ

Τραγικό δυστύχημα στις ΗΠΑ: Πατέρας σκότωσε την 6χρονη κόρη του με μπαλάκι του γκολφ Facebook Twitter
Ένας πατέρας σκότωσε την 6χρονη κόρη του με μπαλάκι του γκολφ στις ΗΠΑ
0

Μια οικογενειακή τραγωδία συνέβη τη Δευτέρα στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου ένα εξάχρονο κορίτσι σκοτώθηκε όταν ένα μπαλάκι γκολφ γκολφ του πατέρα της, την τραυμάτισε θανάσιμα στο κεφάλι. 

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ο άνδρας είχε πάρει την μικρή του κόρη στο γήπεδο γκολφ Sleepy Ridge, στο Όρεμ και άφησε την 6χρονη στο μικρό αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε για να φτάσει από την είσοδο των εγκαταστάσεων μέχρι τη συγκεκριμένη πίστα. 

Η 6χρονη Άρια Χιλ καθόταν αμέριμνη στο κάθισμα όταν ένα μπαλάκι του γκολφ, που είχε χτυπήσει με το μπαστούνι του ο πατέρας της, την βρήκε με ταχύτητα στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Η ανήλικη μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Σολτ Λέικ Σίτι, σε κρίσιμη κατάσταση, και λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της. 

Τραγικό δυστύχημα στις ΗΠΑ: Πατέρας σκότωσε την 6χρονη κόρη του με μπαλάκι του γκολφ Facebook Twitter
Τραγικό δυστύχημα στις ΗΠΑ: Πατέρας σκότωσε την 6χρονη κόρη του με μπαλάκι του γκολφ Facebook Twitter

Όπως δήλωσε αργότερα ο θείος της στο KSL, η Άρια συνήθιζε να συνοδεύει τον πατέρα της στα παιχνίδια του. «Το αγαπούσε πολύ αυτό και περνούσε καλά. Ήταν από τα πράγματα που έκαναν μαζί, πολύ συχνά και τα απολάμβαναν», πρόσθεσε. Οι αρχές ξεκαθάρισαν ότι αντιμετωπίζουν το περιστατικό ως «τραγικό δυστύχημα» και δεν θα ασκηθούν διώξεις.

«Ήταν ένα δυστύχημα αδιανόητο και πρωτοφανές», δήλωσε ένας από τους υπεύθυνους του γηπέδου. Η ιστορία άγγιξε την κοινή γνώμη στις ΗΠΑ και οργανώσεις συγκέντρωσαν συνολικά 22.000 δολάρια για τα έξοδα της κηδείας της μικρής Άρια.

«Είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη, την υποστήριξη και τις προσευχές των συμπολιτών μας, σε αυτές τις δύσκολες ώρες για εμάς (...) Η Aria ήταν δημιουργική, μοναδική και γεμάτη αγάπη για όλους όσους ερχόταν επαφή. Μένει ένα τεράστιο κενό στην καρδιά μας, μας την πήραν στον Ουρανό. Πετάξε ψηλά το μικρό αγγελάκι μου», δήλωσε απαρηγόρητη η μητέρα του κοριτσιού, Ταλίσα Χιλ. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ