Λονδίνο: Μαχαίρωσαν έγκυο μέχρι θανάτου

Λονδίνο: Μαχαίρωσαν έγκυο μέχρι θανάτου Facebook Twitter
To θύμα της άγριας δολοφονίας στο Λονδίνο είναι η Kellymary Fauvrelle, 26 ετών.
1

Μία γυναίκα που ήταν έγκυος οκτώ μηνών, μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο Λονδίνο το Σάββατο. Το μωρό που κυοφορούσε βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία.

Η αστυνομία εκλήθη σε μια διεύθυνση στο νότιο Λονδίνο στις 03:30 τα ξημερώματα Παρασκευής προς Σάββατο (τοπική ώρα), όπου βρήκε την 26χρονη γυναίκα τραυματισμένη. Η γυναίκα γέννησε στο σημείο με τη βοήθεια διασωστών και μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο. Το βρέφος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ένας 37χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για την ανθρωποκτονία. To θύμα της άγριας δολοφονίας είναι η Kellymary Fauvrelle, 26 ετών.

«Αυτό είναι ένα φρικτό περιστατικό στο οποίο μια νεαρή μητέρα έχει χάσει τη ζωή της και το παιδί της βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση», δήλωσε γενικός επιθεωρητής της αστυνομίας Μικ Νόρμαν.

Η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι δέχεται επικρίσεις ότι οι μειώσεις χρηματοδότησης της αστυνομίας και οι περικοπές σε κοινωνικές υπηρεσίες έχουν συμβάλει σε μια αυξανόμενη συχνότητα εγκλημάτων με μαχαίρια.Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, στην Αγγλία και την Ουαλία σημειώθηκαν 285 θανατηφόρες επιθέσεις με μαχαίρια το 2018, ο υψηλότερο αριθμός από τότε που ξεκίνησαν να κρατούνται αρχεία πριν από περισσότερα από 70 χρόνια.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια