Νέα καταγγελία κατά του Τραμπ για σεξουαλική επίθεση - Τον κατηγορεί γνωστή δημοσιογράφος

Νέα καταγγελία κατά του Τραμπ για σεξουαλική επίθεση - Τον κατηγορεί γνωστή δημοσιογράφος Facebook Twitter
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ αντιμετωπίζει μια νέα καταγγελία για σεξουαλική επίθεση, η οποία αφορά την εποχή που ήταν επιχειρηματίας στο χώρο του real estate.

Την καταγγελία κάνει η γνωστή δημοσιογράφος του περιοδικού Εlle, Τζιν Κάρολ, στο πρωτοσέλιδο άρθρο του περιοδικού Νεw York , το οποίο δημοσιεύει απόσπασμα από το βιβλίο της  What Do We Need Men For?,(Για ποιο λόγο χρειαζόμαστε τους άνδρες;). Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Σύμφωνα με την συγγραφέα, το περιστατικό συνέβη στα τέλη του 1995 ή στις αρχές του 1996 και ο τότε επιχειρηματίας  της επιτέθηκε σεξουαλικά σε δοκιμαστήριο του πολυκαταστήματος Bergdorf Goodman στη Νέα Υόρκη. 

Σύμφωνα με όσα λέει η Κάρολ, ο Τραμπ ( ο οποίος ήταν τότε παντρεμένος με την Μάρλα Μαρπλς) την αναγνώρισε στο πολυκατάστημα ως η «κυρία που δίνει συμβουλές» (H Κάρολ είχε την στήλη «Ρωτήστε την Κάρολο στο Elle) και της είπε ότι βρισκόταν εκεί για να αγοράσει ένα δώρο σε μία «φίλη του».

Υποστηρίζει ότι ο Τραμπ την παρότρυνε να δοκιμάσει ένα «δαντελωτό μαγιό» και όταν έφθασαν στο δοκιμαστήριο, την έσπρωξε στον τοίχο, της κατέβασε το παντελόνι και «έβαλε ένα μέρος του πέους του ή ολόκληρο μέσα μου». Τελικά η συγγραφέας λέει πως κατάφερε να ξεφύγει και να βγει από το δοκιμαστήριο. 

Το περιοδικό New York επιβεβαίωσε ότι η Καρολ είχε μιλήσει για το περιστατικό σε δύο φίλες της. Η μία τη συμβούλεψε να πάει στην αστυνομία, ενώ η άλλη να το ξεχάσει, προειδοποιώντας την ότι η νομική ομάδα του Τραμπ θα την «έθαβε».

Υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Λευκού Οίκου δήλωσε στο περιοδικό ότι «αυτή είναι μία απολύτως ψευδής και μη ρεαλιστική ιστορία, η οποία έρχεται στην επιφάνεια 25 χρόνια μετά από όταν υποτίθεται ότι συνέβη., απλώς για να δημιουργήσει άσχημες εντυπώσεις για τον Πρόεδρο. Η Κάρολ γίνεται έτσι μία από τις πολλές γυναίκες που έχουν καταγγείλει τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση. Μόνο στο άρθρο της στο New York η Κάρολ αναφέρει άλλα 15 ονόματα. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΗΠΑ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ ΚΑΥΣΙΜΑ

Διεθνή / Η Κούβα ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα καύσιμα για ηλεκτροπαραγωγή - Έως και 22 ώρες χωρίς ρεύμα

Η κατάσταση προκάλεσε νέες διαδηλώσεις στην κουβανική πρωτεύουσα, με εκατοντάδες ανθρώπους να βγαίνουν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τα συνεχή μπλακ άουτ και τις ελλείψεις καυσίμων
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΚΙΝΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ιρανικά μέσα αναφέρουν ότι η Τεχεράνη επέτρεψε τη διέλευση κινεζικών πλοίων από τα Στενά του Ορμούζ

Ένα κινεζικό υπερδεξαμενόπλοιο που μετέφερε 2 εκατομμύρια βαρέλια ιρακινού αργού πετρελαίου διέσχισε τα Στενά χθες Τετάρτη, σύμφωνα με δεδομένα παρακολούθησης πλοίων
THE LIFO TEAM
Ο Pedro Pascal πέταξε economy για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των private jets

Διεθνή / Ο Πέδρο Πασκάλ πέταξε οικονομική θέση για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των ιδιωτικών τζετ

Πρώην πιλότοι και ακτιβιστές καλούν τους σταρ να σταματήσουν να φτάνουν στις Κάννες με ιδιωτικά αεροπλάνα, μετά από στοιχεία που δείχνουν ότι πέρυσι 750 τέτοιες πτήσεις προς το φεστιβάλ κατανάλωσαν περίπου 2 εκατομμύρια λίτρα κηροζίνης. Ως αντίπαλο παράδειγμα δείχνουν τον Πέδρο Πασκάλ, που είχε ταξιδέψει στην οικονομική θέση.
THE LIFO TEAM
Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Διεθνή / Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Το Ανώτερο Δικαστήριο της Οσάκα έκρινε ότι το οικογενειακό μητρώο της Ιαπωνίας, που αναγνωρίζει μόνο «άνδρες» και «γυναίκες», παραβιάζει την αρχή της ισότητας. Η απόφαση δεν αλλάζει ακόμη άμεσα το σύστημα, αλλά ανοίγει έναν κρίσιμο δρόμο για τη νομική αναγνώριση non-binary ατόμων στη χώρα.
THE LIFO TEAM
ΣΑΜ ΑΛΤΜΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ OPENAI

Διεθνή / Μασκ vs. OpenAI: «Ένιωσα ότι μας είχε εγκαταλείψει, ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις του», κατέθεσε ο Άλτμαν

Ο διευθύνων σύμβουλος της OpenAI κατέθεσε ότι αισθάνθηκε πως ο Έλον Μασκ «εγκατέλειψε» την εταιρεία του και την έφερε «σε πολύ δύσκολη θέση», καθώς οι δύο πλευρές διεκδικούσαν τον έλεγχο
THE LIFO TEAM