ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

«Όταν σταματήσεις να μ@@@κίζεσαι, ψήφισέ με»: Δανός βουλευτής διαφημίζεται προεκλογικά στο PornHub

«Όταν σταματήσεις να μ@@@κίζεσαι, ψήφισέ με»: Δανός βουλευτής διαφημίζεται προεκλογικά στο PornHub Facebook Twitter
3

Ο Γιοακίμ Όλσεν, βουλευτής του κυβερνώντος κεντροδεξιού συνασπισμού της Φιλελεύθερης Συμμαχίας προκάλεσε αίσθηση τοποθετώντας στο PornHub διαφήμιση της υποψηφιότητας του για τις προσεχείς εθνικές εκλογές στη Δανία.

Αμίμητο είναι και το σλόγκαν της καμπάνιας του που εμφανίζεται στο πορνογραφικό site: «Όταν τελειώσεις να μ****ίζεσαι, ψήφισε τον Γιόκκε» - όπου «Γιόκκε» είναι το χαϊδευτικό του Γιοακίμ στη Δανία.

Ο ίδιος πάντως αντιπαρέρχεται τις αντιδράσεις, δηλώνοντας ότι δεν είναι και για να παίρνε κανείς τόσο σοβαρά τη συγκεκριμένη διαφήμιση:

«Το μισό ίντερνετ είναι πορνό κι εμείς οι πολιτικοί πρέπει να είμαστε εκεί που είναι οι ψηφοφόροι. Κατανοώ ότι κάποιοι έπαθαν σοκ. Δεν μπορείς να πεις τίποτα στις μέρες μας χωρίς να φρικάρεις κάποιον. Όσο με γνωρίζουν ως πολιτικό ξέρουν ότι είμαι σοβαρός, αλλά χρειάζεται και η πλάκα».

Ο 41χρονος πολιτικός και κάτοχος αργυρού μεταλλίου στη σφαιροβολία το 2004 στην Αθήνα είχε περιγράψει τον εαυτό του σε προηγούμενη προεκλογική καμπάνια όπου απεικονιζόταν να σηκώνει βάρη ως «ίσως ο πιο δυνατός βουλευτής στον κόσμο».

«Όταν σταματήσεις να μ@@@κίζεσαι, ψήφισέ με»: Δανός βουλευτής διαφημίζεται προεκλογικά στο PornHub Facebook Twitter
Ο Γιοακίμ Όλσεν με το αργυρό μετάλλιο του στη σφαιροβολία, Ολυμπιάδα της Αθήνας, 2004

Οι εθνικές εκλογές στη Δανία θα διεξαχθούν στις 5 Ιουνίου και στις δημοσκοπήσεις προηγούνται σαφώς οι Σοσιαλδημοκράτες έναντι του κυβερνητικού συνασπισμού των Φιλελευθέρων.

Διεθνή
3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Μην ξεχνιόμαστε: διεκδικούν ψήφο κόμματα και πολιτικοί που έχουν γ***σει τους πολίτες και κάποιοι άλλοι που ζήλεψαν και θέλουν να κάνουν τα ίδια και χειρότερα.Σαφώς καλύτερο οι δυνάμει ψηφοφόροι τους να παραμείνουν σε φάση κατανάλωσης εικονικού ..σεξ, μπας και γλιτώσουμε όλοι τις παρενέργειες της ψήφου τους.