Σοκαριστικές εξελίξεις στην Κύπρο: Ομολόγησε πως σκότωσε και άλλες γυναίκες ο Ορέστης - Διπλός φόνος μητέρας και κόρης

Σοκαριστικές εξελίξεις στην Κύπρο: Ομολόγησε πως σκότωσε και άλλες γυναίκες ο Ορέστης - Διπλός φόνος μητέρας και κόρης Facebook Twitter
1

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στην Κύπρο σχετικά με την υπόθεση του serial killer καθώς πριν από λίγο κατέφθασαν πληροφορίες πως ο Νίκος Μεταξάς, γνωστός ως «Ορέστης» ομολόγησε δύο ακόμη φόνους γυναικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα κυπριακά μμε, ο 35χρονος ομολόγησε το απόγευμα τον διπλό φόνο μιας μητέρας και της ανήλικης κόρης της από τη Ρουμανία.

Σύμφωνα με το sigmalive.com η νέα αυτή εξέλιξη σημαίνει πως ο 35χρονος βρίσκεται πίσω από συνολικά επτά φόνους γυναικών και ανήλικων παιδιών.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Πολίτης», ο 35χρονος παραδέχτηκε στους ανακριτές μια ακόμη διπλή δολοφονία, Θύματά του η 36χρονη LIVIA FLORENTINA BUNEA και την 8χρονη κόρη της ELENA NATALIA BUNEA οι οποίες είχαν εξαφανιστεί από στην Λευκωσία από τις 30 Σεπτεμβρίου 2016.

Σοκαριστικές εξελίξεις στην Κύπρο: Ομολόγησε πως σκότωσε και άλλες γυναίκες ο Ορέστης - Διπλός φόνος μητέρας και κόρης Facebook Twitter

Ο Νίκος Μεταξάς παραδέχθηκε επίσης νωρίτερα ότι σκότωσε μια γυναίκα από την Ινδία ενώ υπέδειξε ως χώρο που έριξε την σορό, ένα λάκκο στο πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα.

Σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, το απόγευμα εντοπίστηκε από την αστυνομία της Κύπρου ένα πτώμα στο πεδίο Βολής της Ορούντας.

Ο 35χρονος ήταν αυτός που οδήγησε τους ερευνητές στο σημείο όπου είχε κρύψει τη σορό της γυναίκας την οποία σκότωσε το καλοκαίρι του 2018, χωρίς να προσδιορίσει ακριβώς το χρόνο.

 

Την ίδια ώρα, ο Ν. Μεταξάς παραδέχτηκε στους ανακριτές την δολοφονία της 29χρονης Maricar Valdez Arquiola, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν στις 13 Δεκεμβρίου 2017.

Σοκαριστικές εξελίξεις στην Κύπρο: Ομολόγησε πως σκότωσε και άλλες γυναίκες ο Ορέστης - Διπλός φόνος μητέρας και κόρης Facebook Twitter

Η σύνδεση του Νίκου Μεταξά με την εξαφάνιση και τη δολοφονία της 29χρονης Maricar έγινε μέσω των αρχείων του 35χρονου αφού σε αυτά βρέθηκαν η φωτογραφία της ταυτότητας της 29χρονης, αλλά και στοιχεία που καταδεικνύουν ότι είναι ο τελευταίος άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί της.

Ο 35χρονος μέχρι στιγμής έχει παραδεχθεί τους φόνους της Marry Rose, της Αrian Palanas Lozano, σύμφωνα πληροφορίες, έχει παραδεχθεί το φόνο της Maricar αλλά και της γυναίκας το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε στην Ορούντα.

Όσον αφορά την εξάχρονη Sierra, κόρη της Marry Rose ισχυρίστηκε ότι την πέταξε στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, αφότου πέθανε από εισρόφηση εμεσμάτων.

Συνολικά ο 35χρονος αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς Νίκος Μεταξάς συνδέεται με τη διάπραξη επτά  φόνων, πέντε γυναικών και δύο ανήλικων κοριτσιών. Οι αρχικοί φόβοι των αρχών πως α θύματα του «Ορέστη» είναι πολύ περισσότερα από τις Mary Rose και Sierra επιβεβαιώνονται ενώ το θρίλερ δείχνει δυστυχώς πως θα έχει και συνέχεια.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί οι σοροί των:

Μarry Rose 38 ετών από τις Φιλιππίνες
Arian Palanas, 28 ετών από τις Φιλιππίνες
Γυναίκας από το Νεπάλ ή την Ινδία


Αναζητούνται οι σοροί των:

Sierra, 6 ετών, κόρη της Marry Rose
Μητέρας και ανήλικης κόρης από τη Ρουμανία

Με πληροφορίες από το phlenews.com/politis.com

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια