Τις ευχές τους για το Πάσχα των Καθολικών έδωσαν μέσω Twitter ο νυν και ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ.

 

Μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter, o Λευκός Οίκος ευχήθηκε στους Καθολικούς «Καλό Πάσχα» με μία φωτογραφία του κτιρίου με ρετρό αισθητική.

 

 

Ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ έγραψε στο twitter για τη σημερινή μέρα: «Καλό Πάσχα! Ποτέ δεν ήμουν πιο ευτυχισμένος ή περισσότερο ικανοποιημένος επειδή η χώρα μας τα πάει τόσο καλά, με μια οικονομία παγκόσμιο θέμα συζήτησης, ισχυρότερη από ποτέ. Να έχετε μια υπέροχη μέρα!»

 

 

Με εντελώς διαφορετική αισθητική ευχήθηκε από την πλευρά του, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. Ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής, ανέβασε μία οικογενειακή φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος με την σύζυγό του Μισέλ, τις δύο κόρες τους αλλά και τους δύο σκύλους τους να ποζάρουν χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι κάτω από ένα ολάνθιστο δέντρο.

 

Οι ευχές των Ομπάμα που συνοδεύουν τη φωτογραφία των Ομπάμα αναφέρουν: «Σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα, ευτυχισμένο Πάσχα από την οικογένειά μας στη δική σας! Αυτή την ημέρα της αναγέννησης και της ανανέωσης, ας επαναλάβουμε την αγάπη και την βοήθεια στους αδελφούς μας ειδικά σε εκείνους που έχουν ανάγκη, με κάθε τρόπο που μπορούμε. Να έχετε όλοι μια υπέροχη μέρα».