«Έκανα σεξ με μαθητές μου λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης»: Απολογείται η 39χρονη καθηγήτρια λυκείου

«Έκανα σεξ με μαθητές μου λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης»: Απολογείται η 39χρονη καθηγήτρια λυκείου Facebook Twitter
2

Μία καθηγήτρια λυκείου που είχε φυλακιστεί για σεξουαλικές επαφές με τουλάχιστον τρεις ανήλικους μαθητές της, απολογήθηκε εκ νέου, την Τρίτη, στο πλαίσιο του αιτήματος που έχει υποβάλει για πρόωρη αποφυλάκιση.

Το 2015, η 39χρονη Μπριάν Αλτίς, είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια κάθειρξης στις ΗΠΑ, όταν κρίθηκε ένοχη για σεξουαλικές επαφές με τρεις έφηβους μαθητές της, όσο εργαζόταν στο Λύκειο Ντέιβις, στο Κάισβιλ της Γιούτα. 

Τώρα, ζητά από τους δικαστές να την αποφυλακίσουν πρόωρα, υποστηρίζοντας πως διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με τους μαθητές της επειδή υπέφερε από χαμηλή αυτοεκτίμηση. 

«Ευθύνομαι για αυτό. Το έκανα. Και με αυτή τη γνώση έρχεται και η ωριμότητα. Ζητώ συγγνώμη για τον ρόλο που έπρεπε να παίξω στην ζωή τους και δεν το έκανα. Τώρα είναι μέρος της ιστορίας του που δεν μπορούν να διαγράψουν». 

«Έκανα σεξ με μαθητές μου λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης»: Απολογείται η 39χρονη καθηγήτρια λυκείου Facebook Twitter

Πίσω στο 2015, η καθηγήτρια δεν είχε επιδείξει την ίδια μεταμέλεια όταν, αφού συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση μέχρι τη δίκη της, συνέχισε να διατηρεί σεξουαλικές επαφές με έναν μαθητή έως ότου έγινε και πάλι αντιληπτή από τις αρχές. 

Πρόκειται για τη δεύτερη προσπάθειά της να βγει από τη φυλακή, μετά την απόρριψη του πρώτου αιτήματος αποφυλάκισης, το 2017. 

Αν αποφυλακιστεί, έχει ήδη βρει δουλειά πλήρους απασχόλησης όπως ισχυρίζεται - φυσικά όχι σε σχολείο. Η ίδια δεσμεύεται να συνεχίσει την ψυχοθεραπεία ακόμα και πέραν του προβλεπόμενου από τον νόμο ορίου, αν αποφυλακιστεί.

Αρκετοί ειδικοί εκτιμούν πως, με καλή διαγωγή, η Αλτίς «αργά ή γρήγορα» θα αποφυλακιστεί ωστόσο, αν οι δικαστές εξαντλήσουν την αυστηρότητά τους, κινδυνεύει να μείνει πίσω από τα κάγκελα έως το 2045. 

Η απόφασή της πενταμελούς επιτροπής θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες. 

«Έκανα σεξ με μαθητές μου λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης»: Απολογείται η 39χρονη καθηγήτρια λυκείου Facebook Twitter
Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το συγκινητικό μήνυμα του βασιλιά Κάρολου για το Πάσχα: «Θα συνεχίσω να υπηρετώ το έθνος με όλη μου την καρδιά»

Διεθνή / Το συγκινητικό μήνυμα του βασιλιά Κάρολου για το Πάσχα: «Θα συνεχίσω να υπηρετώ το έθνος με όλη μου την καρδιά»

Το βιντεοσκοπημένο μήνυμα του βασιλιά Καρόλου, που μεταδόθηκε στον καθεδρικό ναό του Ουόρσεστερ σήμερα Μεγάλη Πέμπτη για την εκκλησία της Αγγλίας
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια