Τουρίστας έπεσε στον Νείλο και πνίγηκε, προσπαθώντας να βγάλει σέλφι

Τουρίστας έπεσε στον Νείλο και πνίγηκε, προσπαθώντας να βγάλει σέλφι Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
0

Ένας Σαουδάραβας τουρίστας, που προσπάθησε να τραβήξει μια σέλφι στις όχθες του Νείλου στην Ουγκάντα γλίστρησε, έπεσε στον ποταμό και πνίγηκε, όπως έγινε γνωστό από την τοπική αστυνομία.

«Πνίγηκε ενώ τραβούσε φωτογραφία στον Νείλο και παρασύρθηκε από τα νερά», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο Σαουδάραβας είχε πάει στους καταρράκτες της Καλαγκάλα μαζί με φίλους του το περασμένο Σάββατο.

«Γλίστρησε επειδή το έδαφος ήταν βρεγμένο κι εκείνος έγειρε προς τα πίσω για να τραβήξει μια σέλφι με φόντο τα αφρισμένα νερά», πρόσθεσε η Έλεν Μπουτότο.

Οι διασώστες εντόπισαν και ανέσυραν το πτώμα του σήμερα το πρωί, σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από το σημείο της πτώσης του.

Σύμφωνα με μια μελέτη του Πανινδικού Ινστιτούτου Ιατρικών Επιστημών του 2018, από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι τον Νοέμβριο του 2017 συνολικά 259 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε όλον τον κόσμο προσπαθώντας να τραβήξουν μια σέλφι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

EUROSTAR ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΧΑΟΣ

Διεθνή / «Μιλάμε για χάος»: Επιβάτες περιγράφουν τι συνέβη μετά τη διακοπή των δρομολογίων της Eurostar μέσω Μάγχης

Μεγάλη αναστάτωση σε κεντρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς στο Λονδίνο, στο Παρίσι και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, δύο μέρες πριν από την Πρωτοχρονιά
THE LIFO TEAM