Αίγυπτος: Έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών - Αρκετοί νεκροί και τραυματίες

Αίγυπτος: Έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών - Αρκετοί νεκροί και τραυματίες Facebook Twitter
0

Πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα από τυχαία έκρηξη που σημειώθηκε σε ένα χημικό εργοστάσιο στο λιμάνι Αΐν Σούχνα της Ερυθράς Θάλασσας, στην ανατολική Αίγυπτο, δήλωσαν ιατρικές πηγές και πηγές ασφαλείας.

Σύμφωνα με δύο ιατρικές πηγές που μίλησαν στο Γαλλικό Πρακτορείο, 10 άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα αυτό βρίσκονται στο νεκροτομείο του γενικού νοσοκομείου του Σουέζ.

Σύμφωνα με πολλά αιγυπτιακά ΜΜΕ, το συμβάν προκάλεσε περίπου 15 θανάτους και τραυματισμούς.

Σύμφωνα με τρεις πηγές ασφαλείας, τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο Reuters, τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και πέντε τραυματίστηκαν από την έκρηξη, που σημειώθηκε σε δεξαμενή χημικών σε ένα εργοστάσιο φωσφορικών αλάτων.

Το υπό κατασκευή εργοστάσιο ανήκει στον στρατό και κατασκευάζεται από την εταιρία Hassan Allam Properties, ανέφεραν δύο από τις πηγές.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: Παρά την αφαίρεση των τίτλων του παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Παρά την αφαίρεση των τίτλων του παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο

Μπορεί ο βασιλιάς Κάρολος να αφαίρεσε από τον μικρότερο αδελφό του όλους τους βασιλικούς τίτλους και τις διακρίσεις, αλλά παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφορυράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφρουράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Με αφορμή τη δημοσίευση των στοιχείων του φερόμενου ως δράστη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεσπά εναντίον της μετανάστευσης, που λέει ότι αποτελεί τη «μεγαλύτερη απειλή για την εθνική ασφάλεια»
LIFO NEWSROOM
ΑΡΚΤΙΚΗ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΙΝΑ ΡΩΣΙΑ

Διεθνή / Αρκτική: «Μετατρέπεται σε στρατηγικό θέατρο γεωπολιτικού ανταγωνισμού» προειδοποιεί το Ευρωκοινοβούλιο

Οι ευρωβουλευτές καταδικάζουν την αυξανόμενη στρατιωτικοποίηση της Αρκτικής, επισημαίνοντας την εκτεταμένη στρατιωτική αναδιάρθρωση της Ρωσίας και το ενδιαφέρον της Κίνας
LIFO NEWSROOM