Ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν δέχθηκε σαν δώρο ένα χρυσό οπλοπολυβόλο

Ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν δέχθηκε σαν δώρο ένα χρυσό οπλοπολυβόλο Facebook Twitter
0

Ένα μάλλον ασυνήθιστο δώρο έκαναν Πακιστανοί γερουσιαστές στον Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, τον πρίγκιπα διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας. 

Ο Μoχάμεντ Μπιν Σαλμάν επισκέφτηκε το Πακιστάν, όπου δέχθηκε σαν δώρο από τους γερουσιαστές ένα οπλοπολυβόλο με επένδυση χρυσού. 

Το οπλοπολυβόλο είναι τύπου Heckler & Koch MP5.  Το συγκεκριμένο όπλο έχει επίσης εξεζητημένο διάκοσμο πάνω στα επίχρυσα εξαρτήματα του. 

Επίσης οι γερουσιαστές έκαναν δώρο στον Μπιν Σαλμάν ένα πορτρέτο του εαυτού του. 

Σημειώνεται πως ο πρίγκιπας διάδοχος είναι αυτή τη στιγμή ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο στη διεθνή κοινή γνώμη, καθώς σε πολλά ΜΜΕ έχει υπονοηθεί, λιγότερο ή περισσότερο, πως εμπλέκεται στη δολοφονία του συμπατριώτη του δημοσιογράφου  Τζαμάλ Κασόγκι, στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη τον περασμένο Οκτώβριο. 

Προφανώς το φονικό χρυσό όπλο που του χάρισαν οι Πακιστανοί δε θα λειτουργήσει θετικά στο να διαλυθούν οι υποψίες. 


 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM
Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ