Μαδούρο: «Mία ομάδα ακροδεξιών εξτρεμιστών στον Λευκό Οίκο θέλει να αρπάξει τη Βενεζουέλα»

2

O Νικολάς Μαδούρο αποκάλεσε την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ «μία συμμορία από εξτρεμιστές» και κατηγόρησε τις ΗΠΑ για την κρίση στη χώρα του. 

Σε συνέντευξη του στο BBC, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας είπε πως δε θα επιτρέψει την είσοδο της ανθρωπιστικής βοήθειας στη χώρα καθώς είναι ένας τρόπος για τις ΗΠΑ να δικαιολογήσουν την επέμβαση τους. 

«Είναι πολεμοκάπηλοι προκειμένου να αρπάξουν τη Βενεζουέλα», είπε χαρακτηριστικά. 

Ο Μαδούρο ανέφερε επίσης πως ελπίζει ότι «αυτή η εξτρεμιστική ομάδα στον Λευκό Οίκο θα ηττηθεί από τη δύναμη της παγκόσμιας κοινής γνώμης. Πρόκειται για έναν πολιτικό πόλεμο από την αυτοκρατορία των ΗΠΑ, από τα συμφέροντα της ακροδεξιάς που κυβερνάει εκεί σήμερα, από την Κου Κλουξ Κλάν που ελέγχει τον Λευκό Οίκο», είπε ο Μαδούρο. 

Πρόσθεσε πως δεν βλέπει τον λόγο για πρόωρες προεδρικές εκλογές. Σχολίασε επίσης πως μόνο «καμιά δεκαριά κυβερνήσεις» έχουν αναγνωρίσει τον Χουάν Γκουαϊδό (στην πραγματικότητα είναι πάνω από 30) και πως προσπαθούν να επιβάλλουν μία  κυβέρνηση την οποία δεν ψήφισε κανένας. 

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΙ ΝΤΙ ΒΑΝΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ

Διεθνή / Ποιος θα διαδεχθεί τον Τραμπ; Ο Βανς προηγείται στις προτιμήσεις των Ρεπουμπλικανών

Τα αποτελέσματα δείχνουν ισχυρή στήριξη προς την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ, έναν χρόνο μετά την επιστροφή του στην εξουσία, αλλά και συγκέντρωση της επιρροής γύρω από δύο βασικά πρόσωπα
THE LIFO TEAM
ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Όχι Βασιλιάδες, Όχι ICE, Όχι Πόλεμος»: Μαζικές διαδηλώσεις στις ΗΠΑ κατά Τραμπ ενώ εκείνος «έπαιζε γκολφ»

Είναι η τρίτη φορά σε λιγότερο από έναν χρόνο που η Αμερική κλήθηκε να βγει στους δρόμους από αυτό το κίνημα από τότε που ο Ντόναλντ Τραμπ επέστρεψε στην εξουσία
THE LIFO TEAM
ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Διεθνή / Λίβανος: Τρεις δημοσιογράφοι νεκροί από ισραηλινό πλήγμα – Αντιδράσεις για «παραβίαση του διεθνούς δικαίου»

Ο ισραηλινός στρατός ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, υποστηρίζοντας ότι στόχος ήταν ένας από τους δημοσιογράφους, τον οποίο χαρακτήρισε μέλος μονάδας πληροφοριών της Χεζμπολάχ.
THE LIFO TEAM
ΠΑΡΙΣΙ ΓΑΛΛΙΑ BANK OF AMERICA

Διεθνή /  Αποτράπηκε βομβιστική επίθεση σε Αμερικανική τράπεζα στο Παρίσι — Έρευνα από την Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία

Η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα, ο οποίος φέρεται να ετοιμαζόταν να πυροδοτήσει αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Κάτι μου θυμίζει...ένα από τα βασικά επιχειρήματα των ψεκασμενων συνοδοιπόρων του Μαδουρο στην Ελλάδα ενάντια στους κακούς ξένους που ακριβώς με την ίδια φρασεολογία έφεραν το τσίρκο των συριζανελ να δημιουργήσει το οικονομικό θαυμα της ευρωπαϊκής Βενεζουέλας....