Ντελίριο στη Φλωρεντία στα γυρίσματα του La Casa De Papel

Ντελίριο στη Φλωρεντία στα γυρίσματα του La Casa De Papel Facebook Twitter
0

Έκπληξη, ενθουσιασμός και τελικά κανονικότατο ντελίριο επικράτησε στους δρόμους της Φλωρεντίας, όπου βρέθηκαν οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς La Casa de Papel για τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν. 

Οι φανατικοί της σειράς περίμεναν για ώρες, μέσα στο κρύο, έως ότου ολοκληρωθούν τα υπαίθρια γυρίσματα, ώστε να φωτογραφήσουν τους αγαπημένους τους ηθοποιούς.

Ντελίριο στη Φλωρεντία στα γυρίσματα του La Casa De Papel Facebook Twitter

Όταν ο "Profesor" Αλβάρο Μόρτε απευθύνθηκε στο συγκεντρωμένο πλήθος, εκείνο ξέσπασε σε φωνές και χειροκροτήματα ενώ στην ανάρτησή του στο Instagram, ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποδοχή και την αγάπη του με το χάσταγκ #bellaciao από το γνωστό τραγούδι που έχει συνδεθεί με τη σειρά.

Στο πλευρό του Μόρτε βρέθηκε και ο "Berlin" Πέδρο Αλόνσο, προκαλώντας πλήθος σχολίων και θεωριών για τον ρόλο που θα διαδραματίσει στην τρίτη σεζόν.

Ήδη αρκετοί από τους φαν προτείνουν τα δικά τους σενάρια στα social media, για τις ανατροπές που ενδεχομένως επιφυλάσσει η πολυαναμενόμενη επιστροφή της σειράς. 

Ντελίριο στη Φλωρεντία στα γυρίσματα του La Casa De Papel Facebook Twitter

  

View this post on Instagram

Grazie Italia ?⛩??❤️

A post shared by Pedro Alonso (@pedroalonsoochoro) on

Το La Casa de Papel (Η Τέλεια Ληστεία) επιλέχθηκε από τη Διεθνή Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών ως η καλύτερη δραματική σειρά του 2018 στα βραβεία ΕΜΜΥ.

Είναι η πρώτη φορά που μια ισπανική πρωτότυπη σειρά του Netflix κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ