Τσαβούσογλου: Κακομαθημένο παιδί ο Καμμένος - Προσέξτε μην έχουμε ατύχημα

Τσαβούσογλου: Κακομαθημένο παιδί ο Καμμένος - Προσέξτε μην έχουμε ατύχημα Facebook Twitter
EPA
0

Επίθεση στον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου. 

Μιλώντας στην Ακαδημία της Ακτοφυλακής και Στρατιωτικής χωροφυλακής, ο Τσαβούσογλου χαρακτήρισε τον Έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικό εταίρο «κακομαθημένο παιδί».

«Προειδοποιούμε την Ελλάδα. Έχετε ένα «κακομαθημένο παιδί». Έτσι λένε τον Υπουργο Άμυνας τους. Τον αποκαλούν και λένε «έχουμε ένα κακομαθημένο παιδί». Προσέξτε όμως το κακομαθημένο σας παιδί, για να να μην προκληθεί κάποιο ατύχημα από τις δυνάμεις ασφαλείας μας. Αυτό το υπενθυμίζουμε», είπε ο Τούρκος υπουργός.

«Στην πραγματικότητα αυτή είναι μια πολύ φιλική προειδοποίηση» πρόσθεσε ο Μελβούτ Τσαβούσογλου.

Απευθυνόμενος προς την ελληνική κυβέρνηση, ο υπουργός Εξωτερικών της γειτονικής χώρας εκτίμησε πως η Ελλάδα δεν θα ωφεληθεί από την κλιμάκωση της έντασης. 

«Δεν υπάρχει κανένα όφελος και δεν θα σας φέρει κανένα κέρδος η κλιμάκωση της έντασης με δηλώσεις ή αν ανεβείτε σε κάποια βραχονησίδα».

Κατά τον ίδιο, η Άγκυρα «κάνει αυτό που πρέπει για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της, τόσο στο θέμα της αξιολόγησης των αποθεμάτων υδρογονανθράκων όσο και στην ανατολική Μεσόγειο».

«Στην ανατολική Μεσόγειο και στην Κύπρο θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων και της Τουρκίας. Και τα προβλήματα του Αιγαίου είναι σε αυτό το πλαίσιο», κατέληξε. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ