21 τραυματίες από σφοδρή έκρηξη φιάλης αερίου στα Τίρανα

21 τραυματίες από σφοδρή έκρηξη φιάλης αερίου στα Τίρανα Facebook Twitter
0

21 άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά μετά από σφοδρή έκρηξη σε μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της πρωτεύουσας της Αλβανίας, Τίρανα, αργά χθες το βράδυ.


Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, η έκρηξη σημειώθηκε σε ζαχαροπλαστείο και κατέστρεψε πολλά καταστήματα και καφετέριες στην περιοχή, ενώ σκόρπισε πανικό και χάος ανάμεσα στους θαμώνες και του περαστικούς, που έτρεχαν αιμόφυρτοι.


Οι αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης και ανέφεραν ότι η έκρηξη προήλθε από φιάλη υγραερίου που εξερράγη στην κουζίνα του ζαχαροπλαστείου.


Τρείς από τους τραυματίες βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, είπε ένας από τους γιατρούς νοσοκομείου των Τίρανων οπου νοσηλεύονται.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΦΟΡΟ ΡΩΣΙΑ ΚΡΗΤΗ

Explainer / «Πολύ δύσκολο το σήμα να έρθει από την Ουκρανία χωρίς δορυφόρους»: Πώς έγινε το χτύπημα στο πετρελαιοφόρο ανοιχτά της Κρήτης

«Αν ήμουν Αμερικανίδα, θα είχα ανησυχήσει» δηλώνει στη LiFO η καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος του Κέντρου Ερευνών για το Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο, Μαρία Γαβουνέλη
ΛΙΑ ΦΑΣΟΛΗ