Άντρας έστειλε email σε 246 Νικόλ για να βρει την κοπέλα που γνώρισε το προηγούμενο βράδυ

Άντρας έστειλε email σε 246 Νικόλ για να βρει την κοπέλα που γνώρισε το προηγούμενο βράδυ Facebook Twitter
1

Ένας νεαρός άντρας, προσπαθώντας να βρει τη Νικόλ με την οποία συναντήθηκε τυχαία το προηγούμενο βράδυ σε μπαρ, έστειλε emails σε 246 γυναίκες με το ίδιο όνομα. 

Ο Carlos Zetina ήξερε μερικά μόνο πράγματα για την κοπέλα που συνάντησε σ' ένα φοιτητικό μπαρ, στην πόλη Κάλγκαρι του Καναδά. Το όνομά της ήταν Νικόλ, κατάγονταν από την Ολλανδία, σπούδαζε στο πανεπιστήμιο της πόλης και πίστευε πως ο Νίτσε είναι καταθλιπτικός. 

Όταν, ωστόσο, κατάλαβε, πως είχε γράψει λάθος τον τηλεφωνικό αριθμό που του είχε δώσει η Νικόλ στο μπαρ, αποφάσισε να ακολουθήσει άλλη τακτική.

Έψαξε τη λίστα με όλα τα emails του πανεπιστήμιου και υπογράμμισε εκείνα που αντιστοιχούσαν σε όσες ονομάζονταν Νικόλ. 

Έτσι, λοιπόν, έστειλε μήνυμα σε 246 γυναίκες με το όνομα Νικόλ, μεταξύ αυτών σε φοιτήτριες, προσωπικό και καθηγητές του Πανεπιστήμιου.

«Γεια, αυτό είναι ένα μαζικό email το οποίο στέλνω σε όλες τις Νικόλ του πανεπιστημίου. Αν δεν ταιριάζεις στην περιγραφή που έκανα, αγνόησέ το, όπως και αν επίσης είσαι αυτή, αλλά δε θέλεις να μου μιλήσεις. Αν το όνομά σου είναι Νικόλ, κατάγεσαι από την Ολλανδία και νομίζεις πως ο Νίτσε είναι καταθληπτικός γράψε μου.. Είμαι ο Κάρλος, ο τύπος που πήγε εσένα και το φίλο σου σπίτι χθες το βράδυ» έγραψε ακριβώς στο μήνυμα που έστειλε. 

Η αναζήτηση του Carlos μπορεί να μην είχε τελικά αποτέλεσμα, αλλά κατάφερε να συνενώσει όλες τις Νικόλ του πανεπιστημίου. 

Μερικές, μάλιστα, από αυτές συναντήθηκαν και συζήτησαν για το περιστατικό, ενώ άλλες δημιούργησαν γκρουπ στο facebook με τον τίτλο «Nicole From Last Night». 

Άντρας έστειλε email σε 246 Νικόλ για να βρει την κοπέλα που γνώρισε το προηγούμενο βράδυ Facebook Twitter

Κάπου εκεί τελικά βρίσκονταν η λύση του μυστηρίου. Ένας χρήστης πρόσθεσε την Nicole Toetenel, η οποία ξαφνικά αντιλήφθηκε πως όλοι μιλούσαν για αυτή και αποκάλυψε πως εκείνη ήταν η μοιραία Νικόλ. 

Η ίδια μίλησε αργότερα στο CBS και, όπως αποκάλυψε, σχεδιάζουν να βγουν για καφέ με τον Carlos, όμως, «μόνο σαν φίλοι». 

Με πληροφορίες από Mashable

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

Διεθνή / Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα φιδιού

Η 40χρονη Βρετανίδα είχε πάει στην Κύπρο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της - Ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρου τη δάγκωσε στο πόδι την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει διαλογισμό
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Διεθνή / O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Ο θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή στις 10 Απριλίου - Μετά τη διπλή δολοφονία ο μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία αλλά αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις δικαστικές Αρχές, όταν δέχτηκε απειλές για τη ζωή του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Εκλογές στην Κορατία: Ο συνασπισμός υπό τους Σοσιαλδημοκράτες απειλεί την υποστήριξη προς την Ουκρανία

Διεθνή / Εκλογές στην Κροατία: Ο συνασπισμός υπό τους Σοσιαλδημοκράτες απειλεί την υποστήριξη προς την Ουκρανία

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η Κροατική Δημοκρατική Ένωση μπορεί να χάσει την πλειοψηφία από τον συνασπισμό υπό την ηγεσία των Σοσιαλδημοκρατών με επικεφαλής τον λαϊκιστή πρόεδρο
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια