Ρωσικό ΥΠΕΞ: Η σημερινή επίθεση στη Συρία θα επιδράσει αρνητικά στις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις

Ρωσικό ΥΠΕΞ: Η σημερινή επίθεση στη Συρία θα επιδράσει αρνητικά στις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις Facebook Twitter
EPA/SERGEI ILNITSKY
0

Οι σημερινές αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις κατά συριακών στόχων θα επιδράσουν αρνητικά στις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού υπουργείου των Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

«Η ενέργεια αυτή δίνει ένα ισχυρό μήνυμα στους εξτρεμιστές και τους ενόπλους ότι πράττουν σωστά πράγματα», μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο δηλώσεις της αναφερόμενης εκπροσώπου.

Σε δηλώσεις του, ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός των Εξωτερικών, Σεργκέι Ριάμπκοφ, ανέφερε ότι η χώρα του βρίσκεται σε επικοινωνία με τις ΗΠΑ, αλλά και τις άλλες χώρες που έλαβαν μέρος στις σημερινές αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις κατά στόχων στην Συρία, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Ο ίδιος, δήλωσε στην εφημερίδα «Kommersant daily» πως η Μόσχα ενδιαφέρονταν για συνεργασία με την Ουάσινγκτον.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Διεθνή / Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει έτοιμος να «πάρει» τη Γροιλανδία με κάθε τρόπο, επαναφέροντας ένα σενάριο που φέρνει σε ανοιχτή σύγκρουση τις ΗΠΑ με τη Δανία και δοκιμάζει τα όρια της συνοχής του ΝΑΤΟ στην Αρκτική
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / «Αναπαραγωγική βία» στη Γάζα: Πτώση 41% στις γεννήσεις σε σχέση με το 2022, σύμφωνα με εκθέσεις

Οι συντάκτες υποστηρίζουν ότι η εικόνα που προκύπτει από τις γεννήσεις, τις αποβολές και την κατάρρευση της μαιευτικής φροντίδας καλύπτει τις προϋποθέσεις της Σύμβασης για τη Γενοκτονία
THE LIFO TEAM
Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM