Κατηγορίες σε βάρος του Σαρκοζί απήγγειλαν οι γαλλικές αρχές

Κατηγορίες σε βάρος του Σαρκοζί απήγγειλαν οι γαλλικές αρχές Facebook Twitter
EPA/IAN LANGSDON
0

Οι δικαστικές αρχές απήγγειλαν αργά σήμερα κατηγορίες εις βάρος του πρώην προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί στο πλαίσιο των ερευνών για τη χρηματοδότηση της προεκλογικής του εκστρατείας το 2007 με λιβυκά κεφάλαια, ανέφεραν δικαστικές πηγές.

Ο Σαρκοζί διώκεται για «παθητική δωροδοκία», «παράνομη χρηματοδότηση προεκλογικής εκστρατείας» και «υπεξαίρεση λιβυκών κρατικών κεφαλαίων» και έχει τεθεί υπό δικαστικό έλεγχο, ανέφερε η πηγή.

Υπενθυμίζεται ότι από την πλευρά του ο Γάλλος πρώην πρόεδρος είχε αρνηθεί κατά το παρελθόν κατηγορίες για οποιαδήποτε παράνομη χρηματοδότηση της καμπάνιας του, ενώ είχε απορρίψει τους ισχυρισμούς για τη Λιβύη ως «γκροτέσκο».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι σελέμπριτι που έχουν μιλήσει ανοικτά για τη διάγνωσή τους με διπολική διαταραχή

Διεθνή / Οι σελέμπριτι που έχουν μιλήσει ανοικτά για τη διάγνωσή τους με διπολική διαταραχή

Μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου μίλησαν δημόσια για το πώς είναι να ζεις με διπολική διαταραχή, συμβάλλοντας στην αποδόμηση στερεοτύπων γύρω από την ψυχική υγεία
THE LIFO TEAM