Ανακάλυψε το Tinder στο κινητό του συντρόφου της και μετά αγόρασε ένα σπαθί σαμουράι

Ανακάλυψε το Tinder στο κινητό του συντρόφου της και μετά αγόρασε ένα σπαθί σαμουράι Facebook Twitter
3

Μία γυναίκα από το Όρεγκον κρατείται από την τοπική αστυνομία επειδή επιτέθηκε με σπαθί σαμουράι στον σύντροφό της, τον οποίο υποπτευόταν για απιστία.αγόρασ

Όταν η Έμιλι Ξαβιέρ ανακάλυψε το Tinder (μία εφαρμογή γνωριμιών) στο κινητό του Άλεξ Λόβελ, αποφάσισε να αγοράσει ένα σπαθί σαμουράι.

Το βράδυ της 3ης Μαρτίου, η Έμιλι περίμενε μέχρι το αγόρι της να αποκοιμηθεί και τότε έπιασε στο σπαθί που είχε κολλήσει με ταινία, κάτω από την δική της μεριά του κρεβατιού.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, το δωμάτιο ήταν σκοτεινό και για τον λόγο αυτό άναψε την οθόνη του κινητού της για να βλέπει καλύτερα που θα τον τρυπήσει.

Κάτω από την αιχμή του σπαθιού της κοιμόταν ο Άλεξ Λόβελ.

H Έμιλι κατέθεσε αργότερα στους αστυνομικούς ότι ήταν βέβαιη πως ο Άλεξ την απατούσε.

Όλα τα στοιχεία ήταν εκεί: είχε το Tinder στο τηλέφωνό του και ύποπτες γρατζουνιές στην πλάτη του. Μια μέρα, η Έμιλι βρήκε ακόμα και γυναικείες τρίχες στο σιφόνι της μπανιέρας.

Ο Λόβελ ξύπνησε την ίδια στιγμή που η Ξαβιέρ πίεζε το σπαθί στην σάρκα του. Ο ίδιος δήλωσε αργότερα στο Oregonian πως χάρη στο ένστικτο επιβίωσης και τις ταινίες κουνγκ φου που είχε δει, κατάφερε να γλιτώσει.

«Όταν είδα τα μάτια της, πάγωσα από τον φόβο μου. Της είπα ότι την αγαπώ κι εκείνη με κάρφωνε. Της εξήγησα πως έπρεπε να καλέσει την αστυνομία αλλιώς θα πέθαινα».

Η Ξαβιέρ τελικά υποχώρησε και κάλεσε την γραμμή της άμεσης δράσης, ομολογώντας στην τηλεφωνήτρια πως είχε τραυματίσει το αγόρι της με ένα σπαθί σαμουράι και φοβόταν πως ο Λόβελ ήταν ήδη νεκρός.

«Χρησιμοποιήσατε σπαθί;», ρώτησε η τηλεφωνήτρια σαστισμένη, πριν προβεί στην άμεση ενημέρωση. Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, βρήκε τον Λόβελ κουλουριασμένο σε ένα δωμάτιο γεμάτο αίματα.

Παρά τα σοβαρά τραύματα στο λαιμό, στα πόδια και στα χέρια, ο Λόβελ διέφυγε του κινδύνου ενώ οι γιατροί κατάφεραν να ξανακολλήσουν και δύο δάκτυλά του που είχαν κατακρεουργηθεί από το σπαθί σαμουράι, καθώς προσπαθούσε να αμυνθεί. 

«Είμαι τόσο υπερήφανος που κέρδισα αυτή την τρελή, επίδοξη σαμουράι με μίσος στην καρδιά», έλεγε αργότερα για την πρώην κοπέλα του. «Προετοιμαζόμουν όλη μου τη ζωή για κάτι τέτοιο», είπε ο 29χρονος φανατικός gamer.

Παρά την πληθώρα ενοχοποιητικών στοιχείων εναντίον της, η Ξαβιέρ δηλώνει τώρα αθώα στην κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η ίδια υποστηρίζει πως ήταν, εκτός των άλλων, εκνευρισμένη μαζί του, επειδή ασχολούνταν διαρκώς με το ηλεκτρονικό παιχνίδι Battleground.

Ο ίδιος παραδέχεται πως έπαιζε 12 με 13 ώρες την ημέρα, ενώ αφιέρωνε πολύ χρόνο και σε φυσικές ασκήσεις για τους καρπούς και τους ώμους ώστε να βελτιώσει τις επιδόσεις του.

Μία εβδομάδα πριν την επίθεση, η 30χρονη Ξαβιέρ ανακάλυψε ότι ο Λόβελ είχε την είχε απατήσει, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει.

Πέρα από το Tinder και τα σημάδια στο κορμί του, η Έμιλι ανακάλυψε μία κόκκινη τρίχα στην μπανιέρα τους, που δεν θα μπορούσε να ανήκει σε αυτήν καθώς τα μαλλιά της ήταν βαμμένα πράσινα.

Αποφάσισε να μην πει τίποτα στο αγόρι της που στο παρελθόν είχε αρνηθεί παρόμοιες κατηγορίες. Αντίθετα, βγήκε αμέσως από το σπίτι, μπήκε στο πλησιέστερο εμπορικό κέντρο και αγόρασε ένα σπαθί σαμουράι. «Είχα αποφασίσει να τον τραυματίσω στον ύπνο του», κατέθεσε αργότερα στους αστυνομικούς.

Όταν στις 2 Μαρτίου ο Λόβερλ επέστρεψε στο σπίτι και αγνόησε εντελώς την Ξαβιέρ ξεκινώντας αμέσως να παίζει Battleground, εκείνη αποφάσισε πως θα το κάνει. Μάλιστα την νύχτα της επίθεσης, η Έμιλι φρόντισε να κρύψει το τηλέφωνο του συντρόφου της ώστε να μην μπορέσει να καλέσει την αστυνομία για βοήθεια.

Στην συνέχεια του επιτέθηκε όπως είχε σχεδιάσει, αλλά για καλή τύχη του Λόβελ, αποφάσισε τελικά να καλέσει η ίδια την αστυνομία. Ο Άλεξ αρνείται την κατηγορία της πρώην, πλέον, κοπέλας του για απιστία.

«Είχα ελάχιστο χρόνο για την κοπέλα μου - πόσο μάλλον για μία δεύτερη κοπέλα», δήλωσε από το κρεβάτι της ανάρρωσης στο Columbian.

«Δεν το είδα να έρχεται αλλά εκ των υστέρων ήταν αναμενόμενο. Προφανώς δεν ήθελε να με έχει καμία άλλη γυναίκα και έτσι διάλεξε τον τρόπο των Σαμουράι».

Διαδικτυακοί συμπαίκτες του Λόβελ στο Battleground άνοιξαν λογαριασμό στο GoFundMe συγκεντρώνοντας περίπου 2.000 δολάρια για τα έξοδα της νοσηλείας του. Ο λογαριασμός των θεραπειών άγγιξε τελικά τα 10.000 δολάρια.

Η Ξαβιέρ παραμένει ακόμα προφυλακισμένη ενώ ο Λόβελ πανηγυρίζει: «Το αίσθημα της νίκης σε μία μάχη με μόνο όπλο τα χέρια μου δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο. Έχω παίξει στο παρελθόν όλων των ειδών τα σπορ και έχω διακριθεί - κάνω αρκετά κόλπα ακόμα και με το σνόουμπορντ αλλά αυτό ήταν καλύτερο».

Με πληροφορίες από την Washington Post

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM